3 day(s) ago
今日我去觀塘睇啲工廠大廈入面嘅傢俬舖,行咗幾個鐘頭之後超級肚餓,竟然發現呢間有任食串燒同燒物,啱啱好有位,於是就決定上去試一試!呢度有A、B同C餐,兩個鐘頭任食。 A餐任食串燒同炸物 B餐開始有安格斯牛、雞泡魚乾同扇貝等 C餐竟然有長腳蟹同黑毛和牛!我哋最後揀咗B餐!安格斯牛、扇貝同雞泡魚乾安格斯牛質素好高,肉嘅紋理清晰,果然一燒十幾秒就好香,一咬入面完全唔韌,牛味濃郁!扇貝同雞泡魚乾味道都幾好,唔錯唔錯。任食串燒我哋試咗雞肉串、雞翼串同牛柳串!放喺自動燒烤機,真係可以解放雙手,傾偈食得!任食串燒質素都好高,完全唔韌。除咗肉,仲有燒菠蘿、棉花糖等等,好味!任點菜式除咗燒肉同串燒,餐廳仲有紙仔俾你任點。我哋試咗蒜蓉燒蠔、燒牛仔骨、鹽燒海蝦同埋啲菜,全部都好不錯!特別係牛仔骨,一入口好易咬,牛味十足!最後,我哋食咗個芒果同伯爵茶雪糕,超級飽!下次要過嚟試埋C餐,狂食長腳蟹同和牛啊!
呢度有A、B同C餐,兩個鐘頭任食。
A餐任食串燒同炸物
B餐開始有安格斯牛、雞泡魚乾同扇貝等
C餐竟然有長腳蟹同黑毛和牛!
我哋最後揀咗B餐!
安格斯牛、扇貝同雞泡魚乾
任食串燒
任點菜式