1K
2023-11-28 64 views
Amica (太子)太子彌敦道750號始創中心3樓315-317號舖紫薯鮮奶睇住呢杯紫薯鮮奶,真係覺得好文青又清新。紫薯嘅自然甜味同埋淡淡嘅堅果香味,同鮮奶嘅濃稠口感真係好搭。呢杯飲品唔止係營養豐富,仲係一種享受。忌廉薯仔湯嚟杯忌廉薯仔湯,真係好溫暖啊!啲忌廉帶出嚟嘅奶香味好濃郁,加埋薯仔嘅濃厚口感,真係令人好開心。呢款湯好適合當做開胃菜,令人嘆服嘅一品。黃金意大利帆立貝意大利粉呢款意粉真係好有型,啲帆立貝好鮮甜,彈牙嘅意粉仲有一種獨特嘅口感。佢哋嘅組合真係令人驚艷,一定係一道令人垂涎欲滴嘅菜式。炭燒加拿大豬鞍扒配柚子燒汁咁啱啖到個炭燒加拿大豬鞍扒,真係叫人回味無窮。佢嘅炭燒味道好獨特,豬鞍扒又嫩滑多汁,同柚子燒汁一齊食,酸甜味道真係好搭。
Amica (太子)
太子彌敦道750號始創中心3樓315-317號舖

紫薯鮮奶