2024-12-16 28 views
返工日日忙到爆,一早出門一晚返屋企,真係冇咩時間煮餸,所以我平時經過波仔都會順手買定啲嘢食返屋企,叮一叮就可以食,非常方便😊花生眉豆燉雜腳湯🍲呢款湯用上豐富嘅食材,花生、眉豆同雜腳經過長時間燉煮,湯底濃郁,味道滿分。返到屋企叮熱嚟飲,暖胃又滋補香辣豬肉炒河粉🌶️豬肉炒河粉香辣味十足,香氣撲鼻,返屋企叮一叮就可以食,方便又好味。黑椒雞髀🍗黑椒雞髀係我嘅最愛之一,黑椒醬汁嘅味道香濃入味,叮熱後保持內裡嫩滑多汁楊枝甘露瑞士卷🍰呢款瑞士卷係一款創意甜品,鬆軟嘅瑞士卷內餡充滿芒果同西柚嘅香氣,做下午茶就岩晒椰香拿鐵瑞士卷 ☕瑞士卷將椰香同拿鐵口味融入瑞士卷中,鬆軟嘅蛋糕加上香濃嘅內餡,甜而不膩,非常值得一試!

花生眉豆燉雜腳湯🍲

香辣豬肉炒河粉🌶️