2018-06-14 89 views
夜晚來到發現得幾台客, 第一次試韓式CAFE, 我見FOOD BLOGGER 介紹過有泡泡果D得意菜式, 所以來試下。蠔仔泡菜煎餅: 基本上入面全都是泡菜, 蠔仔得幾粒, 咁不如叫佢泡菜煎餅算LA....  味道就是泡菜味LAW, 唔會太咸, 有D 辣, 我唔中意食泡菜就覺得麻麻泡泡三文治: 好大份! 呢個幾抵食, 面層是一層蛋白打起的泡泡, 食落去幾似空氣, 帶少少咸咸地 (朋友話無味), 下面有三文魚+ 煙肉+ 麵包層層疊。煙肉沒有煎過, 感覺有D 求其, 不過整體來講飽肚GE, 好食過個煎餅LAW。BTW, 果晚個waitress有D 黑面
蠔仔泡菜煎餅:

泡泡三文治:

BTW, 果晚個waitress有D 黑面
$100 (Dinner)