2019-05-05
今日放左工喺銅鑼灣行完陣街,就等埋個frd 一齊去burgeroom 食burger~~~ burger都食過好幾次 啲burger質素唔錯 同埋最正個位係佢地種類好多 牛 雞魚海鮮都有!因為超級肚餓既關係 我地叫左一人一個burger打底 之後再叫多兩樣小食~ 芝士旋風薯條:薯條即叫即整熱辣辣,再淋上特濃熱溶芝士,超邪惡!蜜味辣雞翼:雞翼係烤焗,無咁油膩,雞肉外脆內嫩,正ko 左小食 我地個burger都黎到喇!之前食黎食去都係牛肉 今次一於試埋呢個龍蝦burger! 麵底有烘烤過,成隻龍蝦夾喺入面,而且已經拆左肉 嗰兩隻蟹鉗好cue haha!! 啖啖肉再加埋芝士生菜蕃茄等材料,大滿足!到朋友個嗰特量芝士牛肉漢堡包底一樣烤過,手打牛肉塊超厚身,咬落去肉身超juicy , 啲肉汁必晒出黎 最後再埋好似瀑布咁既特濃芝士,不得了 吖 仲要最尾蜜桃冰茶 菠蘿冰茶 呢兩杯冰茶,都唔錯 有啲粒粒果粒 唔會好甜 幾好飲!
蜜味辣雞翼:雞翼係烤焗,無咁油膩,雞肉外脆內嫩,正
ko 左小食 我地個burger都黎到喇!
之前食黎食去都係牛肉 今次一於試埋呢個龍蝦burger!
到朋友個嗰特量芝士牛肉漢堡