2021-12-12 89 views
好耐冇食放題,朋友話附近有間幾抵食嘅放題,有基本嘅套餐,亦可以選擇加錢食豪啲,豐儉由人。基本嘅套餐二百零蚊,包刺身、壽司、熟食、嘢飲同埋甜品。之前食放題主要都係食刺身,呢度嘅刺身都算多選擇,有齊平時食到嘅刺身。壽司都幾特別,有幾款花之戀唔錯,上面有海膽或者龍蝦沙律,仲有特長海鰻壽司都唔錯。熱食就有好多泰國嘢,例如炸蝦餅、青木瓜沙律、辣椒醬炒蜆。。。後來發現竟然仲有冬陰功湯。個人覺得泰式蝦刺身幾好味,集酸甜辣於一身,好開胃。我哋當然會加$138,可以食埋帶子海膽同生蠔啦😊帶子都幾大隻,包住一大舊海膽,好鮮甜。生蠔相對瘦咗少少,不過都ok嘅。以咁嘅價錢係銅鑼灣都算係唔錯嘅選擇,不過餐廳唔大,要食就建議book定位啦。

基本嘅套餐二百零蚊,包刺身壽司、熟食、嘢飲同埋甜品。之前食放題主要都係食刺身,呢度嘅刺身都算多選擇,有齊平時食到嘅刺身壽司都幾特別,有幾款花之戀唔錯,上面有海膽或者龍蝦沙律,仲有特長海鰻壽司都唔錯。