2024-01-16 182 views
位置都算方便, 佐敦站 D 出口, 好快就行到..一上到去竟然比d產品吸引左! 唔係去攞位先! 係去左睇野..🤭🤭之後等左陣好快有位, 窗口位置好光猛, 感覺可以坐成日都得...如果許可的話❤️Menu設計好靚, 好多款式, 最後我同男友都簡左四品料理👀 (2冷2熱) 主菜係可以簡飯團or烏冬飯團其實外形好吸引, 好靚,打卡一流!不過各人中意食烏冬, 所以最後都係嗌左烏冬....hahah 每一個餐都會附送自家制漬物(啤酒柚子羅白漬), 可以中途清下口腔再慢慢試第樣😎🍱配搭方面我簡左😇1) 焦糖明太子玉子燒 (冷)外表脆脆, 味道偏甜,但配搭埋明太子, 令到成個玉子燒即刻升華左! 都唔捨得咁快食曬去🤭要慢慢品賞2)芝士薯餅 (熱)油溫控制得好好, 炸完出泥唔會食到成口油! 正!3)自家醬燒鯖魚 (熱)鯖魚掂! 我覺得係必嗌之一!4)和風野菜沙律配柚子醬油醋 (冷)呢個就正常發揮🐵個日想嗌既茄子賣曬🤔估計應該好好食最後緊係嗌返杯咖啡坐係到慢慢嘆😌😌😌
位置都算方便, 佐敦站 D 出口, 好快就行到..

🍱配搭方面我簡左😇
1) 焦糖明太子玉子燒 (冷)

2)芝士薯餅 (熱)
油溫控制得好好, 炸完出泥唔會食到成口油! 正!

3)自家醬燒鯖魚 (熱)
鯖魚掂! 我覺得係必嗌之一!

4)和風野菜沙律配柚子醬油醋 (冷)
呢個就正常發揮🐵個日想嗌既茄子賣曬🤔估計應該好好食

最後緊係嗌返杯咖啡坐係到慢慢嘆😌😌😌