2024-08-28 132 views
同朋友仔行完街,又到食飯時間!⏰喜歡味濃同惹味既她今次帶我去食咖喱🥘,就同朋友去試下先!☺️🤪🪇吉列厚切豬扒🐷咖哩飯$49(特價)厚切豬扒同咖哩飯嘅份量多,豬扒十分香脆,肉質保持到多汁嫩滑,加埋香濃嘅湯咖哩,非常惹味!🪇🪇吉列鱈魚柳沙茶湯烏龍麵$58(加配$18香煎大蝦3隻)大大件吉列鱈魚柳,有魚肉鮮美,而沙茶湯較杰身,配烏龍麵好夾,加配埋彈牙大蝦,味道非常惹味!🪇串燒(包括秋葵、雞脾菇、翠肉瓜、雞翼、酢橘雞膝脆骨串及日本岩手雞肉串)$100食完六款串燒,各有不同特色!!我朋友喜歡清清地翠肉瓜加醬汁入口爽脆多汁。我就喜歡秋葵串燒,爽口!🪇日式刨冰,選了伯爵茶東味!$79以homemade醬料白玉圓子、QQ麻糬、特色脆脆及面層香滑奶蓋,既有咬口又唔太甜,好味道!💫💓🪇飲品方面!我同朋友也笑覺得食濃味咖喱當然配可樂先夠正!(餐加$15/杯)

🪇吉列厚切豬扒🐷咖哩飯$49(特價)

🪇吉列鱈魚柳沙茶湯烏龍麵$58(加配$18香煎大蝦3隻)

🪇日式刨冰,選了伯爵茶東味!$79