2023-05-21 376 views
❣️日式放題好多選擇#放題 #觀塘 #極尚大喜屋 晏晝同屋企人行街突然肚餓,就同咗屋企人去食😂最驚喜係佢呢間個環境係好舒服同埋乾淨。📋我去食午市 248/位◼️ 刺身嘅選擇有好多:帶子、甜蝦、刺身等等,每一樣都很新鮮,而且厚身,肉質爽口鮮甜❣️▫️泰式生蝦 -處理得很乾淨,配上特有的泰式風味醬汁,很不錯。◾️熟食▫️乳鴿🌟推介🌟 -每次都必叫,每一隻外脆內軟😂不過要等一陣🙌🏻▫️ 蒜蓉粉絲蒸帆立貝 -帆立貝鮮甜,配上炸蒜同粉絲蒸,好香口。▫️ 黃金焗開邊蝦 🌟推介🌟 蝦肉彈牙,再配上濃郁的芝士和少少青椒點綴。▫️ 西京燒比目魚 -肉質鮮嫩的比目魚,風味十足。◼️ 飲品:提供不同的冷熱飲品。包括果汁、汽水、啤酒、清酒、梅酒、台式飲品等等全部都有供應💁🏻‍♀️◼️ 自助區:▫️各式前菜 -有涼拌,青瓜無骨,鳳爪等等。▫️沙律 -角色蔬果看下去也很新鮮。▫️小食 -炸雲吞、章魚小丸子等。▫️熱盤 -居然還有我喜歡食的麻辣小龍蝦!▫️甜品 -中式或者西式甜品都有。連爆谷都有!▫️雪糕 -除了各款雪糕外,還有有Häagen-Dazs任食!個人最喜歡食夏威夷杏仁果味道。💁🏻‍♀️整體食物質素優質,食材都新鮮,性價比極高👍🏻食到勁飽飽😂
❣️日式放題好多選擇
#放題 #觀塘 #極尚大喜屋

📋我去食午市 248/位

◾️熟食
▫️乳鴿🌟推介🌟 -每次都必叫,每一隻
外脆內軟😂不過要等一陣🙌🏻
▫️ 西京燒比目魚 -肉質鮮嫩的比目魚,風味十足。

◼️ 自助區:
▫️各式前菜 -有涼拌,青瓜無骨,鳳爪等等。
▫️沙律 -角色蔬果看下去也很新鮮。
▫️小食 -炸雲吞、章魚小丸子等。

💁🏻‍♀️整體食物質素優質,食材都新鮮,性價比極高👍🏻食到勁飽飽😂重點係上菜快!收點又快。

🏘 環境舒適光猛,座位寬闊,自助區也很乾淨。整體自助區環境都很乾淨。

❗ 使用QR code落單。
🤵🏻🤵🏻‍♀️ 店員上菜同收碟嘅速度都非常快。