2023-04-02 52 views
依家做咗媽媽👶🏻先感受到媽咪偉大,喺媽咪生日月💕當然要繼續慰勞吓媽咪一直以來照顧,今日揀咗媽咪鐘意食嘅日本燒肉🥩揀間可以放題任食任飲先夠開心🥳食放題就梗係生嘅熟嘅炒嘅即食嘅咩都叫一Round先!呢度真係包羅萬有,刺生、壽司、揚品、豬、牛、雞、一品窩⋯咩都有得食🤤正啊!🍣 冷盤、刺身雖然主打燒肉放題,但呢度都有好多唔同種類嘅食物可以俾大家叫,燒肉之前我哋叫咗好多冷盤開開胃先。勁開心,呢度竟然生蝦刺身沙律😋又叫咗一大盤刺身同特別嘅壽司🍣當中黑松露蝦壽司同香芒加洲卷😍好正啊~值得一試🥩 騷肌牛皇、惹火豚后、穀飼烏雞燒肉放題當然分別試晒佢哋豬牛雞,今次狂叫佢哋嘅和牛片同牛舌😋入口即溶仲好爽脆,而豚后肉勁快熟,燒到脆卜卜,好味道👍🏻🍤 揚品平時食天婦羅來來去去都係啲炸蝦🍤炸蟹柳、炸南瓜咁~但呢度好特別有榴連炸彈同松葉蟹薯餅😍真係超級驚喜⋯放題可以任食炸榴連都係第1次!鐘意食榴連嘅朋友千祈唔好放過~叫多幾次😋🍲 一品窩只係食燒肉又真係有啲口乾,我哋今次叫咗佢哋出名嘅炒通菜、牛骨湯同卜卜蜆煲🍲🤤兩個人試完都讚個牛骨湯好入味又重胡椒味,真係暖心窩。其實食咗咁多唔同野食都係每人$3xx😋真係幾抵食⋯有興

🍣 冷盤、刺身

🥩 騷肌牛皇、惹火豚后、穀飼烏雞

🍤 揚品

🍲 一品窩

其實食咗咁多唔同野食都係每人$3xx😋真係幾抵食⋯有興趣大食特食嘅朋友可以一試!

$300 (Dinner)
Celebration
Birthday