2025-03-09
#日本過江龍 #炸三明治 🤩我終於試咗啦🩷✨Age.3 主打即叫即炸、外脆內軟,而且超打卡able嘅爆餡炸三明治😆有「甜」 & 「鹹」類嘅炸三明治口味,全部望落都好吸引🥹‼️甜嘅口味雖然全部都有巨多忌廉,但Age.3係用💖零卡路里天然甜味劑Lakanto製作忌廉,所以絕對係零罪惡感😍今次就試咗「生朱古力」 & 「開心果」,前者真係重朱古力味,面頭嘅可可粉多到爆,頂層再放上一粒粒的生朱古力🤩食落我好surprise😆竟然唔太甜,超多嘅朱古力忌廉係無比香滑😍咬落外脆內滑全個口都係cream,但又唔會覺得油膩,感覺好神奇👍開心果味都係巨多cream,全個面都係開心果碎,再加草莓果醬,食落比生朱古力口味甜,而且口感更豐富🩷不過如果係用開心果醬,我相信會更正😆食完甜味我又忍唔住想試埋鹹味😂所以追加咗「芝士咖哩肉醬」。如果肚餓,食鹹味感覺配炸三明治會更夾!而且日本咖哩好好味,一定唔會輸👍總結:🤩絕對會有選擇困難,因為每隻味都會好想試下😂🩷🩷🩷啲忌廉真係比幻想中更滑同多🤣而且食落感覺好奇妙,食完會回味👍🌈#食評 #香港美食 #香港好去處 #香港旅行 #旺角 #旺角美食 #旺角好去處
🤩我終於試咗啦🩷✨
全個口都係cream,但又唔會覺得油膩,感覺好神奇👍
不過如果係用開心果醬,我相信會更正😆
食完甜味我又忍唔住想試埋鹹味😂
總結:🤩絕對會有選擇困難,因為每隻味都會好想試下😂🩷🩷🩷
#食評 #香港美食 #香港好去處 #香港旅行
#旺角 #旺角美食 #旺角好去處