2011-06-28 152 views
今晚朋友請食飯, 佢話帶我去試新野喎, 上到去先知原來呢間野開左無耐, 廚師仲係日本人添~ 一黎到老板娘就介紹左呢個炸牛蒡, 個味道有d似炸薯條, 感覺好得意呢.唔記得左呢個叫咩名, 類似醬汁煮茄子, 個汁好好味, 加埋d木魚, good.推介燒魚, 老板娘話下次黎未必係呢款魚, 佢話邊d魚新鮮就會買邊隻... 無記錯呢d魚叫沙搥魚, 燒得好香又唔乾, 正!! 炸雞軟骨, 香口燒雞腎, 正.呢個麻麻地, 覺得酒味太重了.另外串燒雞亦非常好味(掛住食唔記得影相添), 雞亦燒到個皮外面脆卜卜, d肉仲係好滑架~雖然環境一般, 但地方尚算乾淨, 咁嘅價錢會有下次呢!!
炸牛蒡
汁煮茄子

燒沙搥魚
炸雞軟骨, 香口
炸雞軟骨
燒雞腎
燒雞腎, 正.
牛油金菇
呢個麻麻地, 覺得酒味太重了.

雖然環境一般, 但地方尚算乾淨, 咁嘅價錢會有下次呢!!

2011-06-21
Type of Meal