呢度既菜款都係自家設計,出面係食唔到架。有時仲會有時令既季節限定。認真要黎試下喇。今晚我地點佐既餐1.日本香蔥豚肉卷2.香脆雞皮 (脆皮食落好似餅乾)3.芝士肉丸配黃金蛋4.味增螢光魷魚 (季節限定)5.富士蘋果豚肉卷 (必食)6.明太子紫蘇豚肉卷 (必食)7.鹽燒大蝦 (大大啖爽口既蝦肉)8.雞肉卷配黃金蛋 (必食)9.厚燒牛舌 (嫩口爽脆)10.櫻花蝦櫻花飯糰 11.日式醬油燒飯糰 (有飯焦既口感)12.TKG月見香蒜拌飯 (好吃)13.唔知飲佐幾多杯酒同酒 (清酒/威士忌/黑白啤酒)中意似啤酒既朋友一定要試下黑啤溝白啤,中和得岩岩好!黑啤既滑口,苦甘得黎又可以比白啤溝一溝,突然順口清爽哂^_^值得一提既係,肉質食落係好新鮮,燒既火候好到位,鎖到肉汁之餘唔會乾身好柴。另外佢地既汁係神仙水,配落D肉度係層次既升華。令我覺得最回味既係明太子紫蘇豚肉卷(配汁),沾佐個汁食落中和明太子既咸味,中間夾住既紫蘇令成個豚肉卷變得不一樣,真係好好味,JUICE。仲有,念念不忘既雞肉卷配黃金蛋,食落口感好似係軟骨同雞肉被打碎形成,口感係好爽口,加埋粒黃金蛋,係甜既蛋香汁,好MATCH。富士蘋果豚肉卷

呢度既菜款都係自家設計,出面係食唔到架。
有時仲會有時令既季節限定。認真要黎試下喇。

今晚我地點佐既餐
1.日本香蔥豚肉卷
2.香脆雞皮 (脆皮食落好似餅乾)
3.芝士肉丸配黃金蛋
4.味增螢光魷魚 (季節限定)
5.富士蘋果豚肉卷 (必食)
6.明太子紫蘇豚肉卷 (必食)
7.鹽燒大蝦 (大大啖爽口既蝦肉)
8.雞肉卷配黃金蛋 (必食)
9.厚燒牛舌 (嫩口爽脆)
10.櫻花蝦櫻花飯糰
11.日式醬油燒飯糰 (有飯焦既口感)
12.TKG月見香蒜拌飯 (好吃)

富士蘋果豚肉卷,一定要試,富士蘋果既果甜中和豚肉既咸味,酸酸甜甜好好味。係一種好FRESH清新既配搭。

最後建議大家唔急都要去下個廁所,服務好好,好乾淨,口腔清潔用品全齊。真係做到日本人應有既要求,NICE

介紹過既朋友都中意😛

注意晚市有分場次,尾場是8:30開始,不過有啲必食款可能就買哂,建議週末電話預約。
2024-03-02
Type of Meal