2017-10-25 138 views
呢間餐廳都好出名下,一直想搵機會去試,咁岩朋友又係附近番工,聽講一次過可以點哂日本加泰國菜,very吸引!門面有兩邊一邊係拳王一邊係原燒道場 今次我揀左去日本個邊坐因為佈景好靚, 勁有日本風味。係樓上一轉角就係,睇得出好有心思。場地都十分寬敞,方便聚會。首先叫左煙肉卷小蕃茄,煮得好入味意外地好夾,又因為d番茄味唔會太肥lumlum 日式玉子燒 醬汁都幾好味🤗🤗🤤唔算好滑但係都蠻重蛋味咸meat椰菜苗 呢個一定要叫啦, d菜炒得好香宜且同咸meat好夾 好香口推薦呢個金黃soft shell 🦀 d醬汁好好味 同埋份量十足 好食得黎又唔會太干身 係隔離d菜有d太淡味 我黏番d醬黎食既呢個正阿 蛋包金邊粉!包得好靚個蛋花😍😍哈係講笑一打開真係勁吸引, 呢個金邊粉真係一定要試下調味做得十分好。酸味恰到好處🐷🐷配埋蛋黎食真係好正仲叫左兩隻大頭蝦, 略乾身左d,不過勝在夠新鮮😋都整得好香總體來說都不錯 特別我又想食d日本玉子又想食泰國菜咁矛盾既時候,可以選擇黎呢度😂😂😂係上野食會慢d 但d服務態度都幾好 唔算特別平但勝在有兩種國家既菜式

場地都十分寬敞,方便聚會。
首先叫左煙肉卷小蕃茄,煮得好入味

意外地好夾,又因為d番茄味唔會太肥lumlum
日式玉子燒 醬汁都幾好味🤗🤗🤤唔算好滑但係都蠻重蛋味

呢個正阿 蛋包金邊粉!包得好靚個蛋花😍😍

仲叫左兩隻大頭蝦, 略乾身左d,不過勝在夠新鮮😋都整得好香

• 泰式炒金邊粉