2024-12-09
一番日本料理地點:元朗教育路29號地下C號舖今次分享一間抵食日式料理🇯🇵聽元朗朋友講,呢間舖頭出曬名性價比高😏一於嚟試下大盛刺身菜單上食物款式非常多,有選擇困難症嘅我決定直接嗌一個大盛刺身先😎400幾蚊有60片刺身,份量非常足,款款都係經典!有三文魚、甜蝦、希靈魚、帶子、北寄貝等等,刺身控一定明有幾幸福🥹所有刺身都好新鮮,夠鮮甜。魚刺身夠曬厚,食落好滿足!巨型鰻魚丼睇相就知道份量有幾澎湃😝鰻魚足足有我兩隻手掌咁長呀!視覺上超震撼🤤鰻魚肉厚,刺少,皮薄煙靭,肉質鮮嫩。鰻魚汁嘅調味好惹味,配飯食一流,$88就食到呢個質素,真心推薦👍🏻店員話呢個優惠做埋今個月咋,鐘意食鰻魚嘅朋友仔唔好錯過!晚市堂食會送飲品同甜品,甜品根據季節而變化,冬天嘅甜品係暖笠笠嘅糖水😍超窩心💕今日嘅糖水係喳咋,香甜得嚟椰汁味好濃,係完美嘅收尾甜品✨
地點:元朗教育路29號地下C號舖
大盛刺身