2017-07-20 246 views
雪糕食落依舊都係咁重牛奶味而且滑身,不過芭菲小編就係第一次食。小編一直好奇左好耐佢嘅底層到底係乜,今次終於知道個答案啦!不過小編就覺得最底層嘅芒果醬真係超級甜,完全係甜到核爆。另外佢個白桃嘅甜度唔及雪糕,所以應該要食咗白桃先如果唔係白桃味就會唔突出。今次終於可以試到日本白桃嘅威力啦,真係好正好juicy。小編一直都好鍾意食日本提子,今日咁岩行過見到i CREMERiA出咗晴王芭菲,咁就梗係即刻仆倒去試啦!佢果然冇令小編失望,雖然個樣冇張poster咁靚,不過每粒晴王都脹卜卜同埋好青,而且甜度重好高添,食完個雪糕再食晴王都食得出佢既清甜,好好味丫~~~
日本直送  完熟白桃芭菲

日本直送   晴王青提芭菲