經過海港城,見到好多人排隊,所以又排埋一份試下,應該係我食過最貴既蛋包飯餐廳😂😂😂(5分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌘🌑吉列日本黑豚咖喱飯($188)因為想食黑豚肉,所以冇食到最出名既蛋包飯😂😂😂同埋食既時間係下午茶時間,最後叫甜品多過正餐。咖喱係日本傳統甜咖喱既味道,黑豚肉炸得都好鬆脆,係略嫌份量可以再大碟啲😛😛抹茶窩夫($128)窩夫新鮮熱辣出爐,淋上抹茶醫再加埋抹茶雪糕,口感一流,抹茶味都好濃郁,推介推介👍🏻士蛋啤梨梳乎厘班戟($128)梳乎厘班戟只有2舊,比起平時出面其他鋪頭有3舊相對上冇咁抵食,味道中規中矩,新鮮熱辣出爐搭救,士多啤梨數量都算多,味道都夠甜😝朱古力奶昔($78)味道正常,冇咩必要可以唔使特別叫😂😂價錢:🌕🌕🌑🌑🌑見openrice有人稱呼佢蛋包飯界既愛馬仕😂就知道價錢唔係平,同埋上面標價係未計加一,所以唔算話好抵食🙈交通:🌕🌕🌕🌕🌘位處尖沙咀最大既商場海港城,人流非常多,所以都要排隊排番咁上下時間🙈不過海港城泊車優惠,$100/1 hr,$200/2hrs,$300/3hrs,食完一餐已經一定有3小時免費泊車,可以慢慢行街🥰🥰環境:🌕🌕🌕🌗🌑鋪面乾淨企理,位置闊落

(5分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌘🌑

吉列日本黑豚咖喱飯($188)
吉列日本黑豚咖哩飯

抹茶窩夫($128)
抹茶窩夫

士蛋啤梨梳乎厘班戟($128)
士多啤梨梳乎厘pancake

朱古力奶昔($78)
味道正常,冇咩必要可以唔使特別叫😂😂
朱古力奶昔

價錢:🌕🌕🌑🌑🌑

交通:🌕🌕🌕🌕🌘

環境:🌕🌕🌕🌗🌑
鋪面乾淨企理,位置闊落,不過2人枱既數量好似多過3-4人枱,所以有時2人以下會快啲有得入座。帶位既職員好似唔係太熟手,成日都要數番排緊隊既人每組係有幾多人要入座。同埋排隊位置有射燈照住比較熱,入到去啲冷氣又凍得濟😂😂

性價比:🌕🌕🌕🌘🌑
味道不過不失,整體黎講覺得甜品抵食過飯,不過價錢始終定價比較高,所以試過一次都夠喇🤣🤣
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch