2024-10-05 0 views
汐 (銅鑼灣)地點📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心13樓1303號舖一行入門口就已經充斥住日本Feel🇯🇵---------------蟹糕甲羅燒配蟹籽及三文魚籽💲138大大隻甲羅燒🦀,蟹膏份量完全不吝嗇完全夠撈曬成碗飯加埋三文魚籽,成碗飯既鮮味出曬黎---------------醬油漬角切三文魚配醬燒三文魚腩💲128因為朋友對蝦蟹敏感,同店主反應之後好細心咁幫我地唔加蟹柳仲話其他配料加反多D 比我地🤭🤭燒三文魚腩燒得勁好味,唔會話太燶keep 到有魚油香🐟 而醬油三文魚亦都好入味勁滑---------------黑松露蘑菇忌廉湯+ 💲58可以加錢加套餐,套餐包括湯+飲品+甜品黑松露蘑菇忌廉湯飲到粒粒蘑菇,再加上黑松露好夾---------------橘子咖啡咖啡味滲透淡淡既橙香味,仲會貼心問我地想多D 咖啡味定橘子味,好睇又好飲🤤😋---------------福崗士多啤梨波子汔水鮮奶第一次見呢個產品,波子汔水同鮮奶出奇地夾,就好似得飲緊有汔既士多啤梨鮮奶🍓---------------檸檬柚子蛋糕檸檬同柚子味配合得好好,蛋糕表面仲要有層蜂蜜加脆脆👍
汐 (銅鑼灣)

地點📍
銅鑼灣耀華街3號百樂中心13樓1303號舖

一行入門口就已經充斥住日本Feel🇯🇵

蟹糕甲羅燒配蟹籽及三文魚籽

💲138
大大隻甲羅燒🦀,蟹膏份量完全不吝嗇
完全夠撈曬成碗飯
加埋三文魚籽,成碗飯既鮮味出曬黎

醬油漬角切三文魚配醬燒三文魚腩

💲128

黑松露蘑菇忌廉湯
+ 💲58
可以加錢加套餐,套餐包括湯+飲品+甜品
黑松露蘑菇忌廉湯飲到粒粒蘑菇,再加上黑松露好夾
橘子咖啡

福崗士多啤梨波子汔水鮮奶

檸檬柚子蛋糕

檸檬同柚子味配合得好好,蛋糕表面仲要有層蜂蜜加脆脆👍