2023-12-04 61 views
今日行到K11 發現呢間好似新開ge 日本野, 緊係要去試下na, 先黎店員話白子做緊半價優惠, 一定要試下啦, 呢個炙燒白子柚子醋, 食落好清新, 白子炙過後又幾香喎, 我都幾鍾意食ga, 半價就真係好抵食na仲有點左份是日推介既汁燒立貝, 即場有個爐燒熱黎食, 好正na, 帆立貝都算厚肉, 鮮甜, 好味之後叫左個甲羅燒, 黎到仲係暖暖地, 好香, 蟹肉好多 好好味主菜叫左個 Omakase 刺身10點盛 同 Omakase 壽司13貫 刺身方面, 有原板海膽就真係好正, , 大大啖咁食真係一次食到夠, 仲有其他10款時令魚, 店員好細心逐一介紹, 不過佢講完都有啲唔記得, 刺身仲要全部都係厚切, 仲要全部都好新鮮. 真係勁正 仲有個壽司盛, 有拖羅 有吞拿 機乎樣樣有, 仲要壽司上既刺身都係厚切, 好味 一次過滿足曬食唔同野