2025-01-16 75 views
早排見牛大人出左個日本黑毛和牛A4+ 吃到飽套餐好似好吸引,就決定去試下🫶🏻佢既食物款式非常多,而重點當然係個日本黑毛和牛啦😬每塊都超級大塊,輕輕淥幾下,然後點埋個日本蛋既蛋汁,口感非常軟嫩,陣油香好正,入口即溶🤤除左和牛係必叫之外,伊比利亞黑毛豬梅肉同和牛牛丸都值得一試🤣我本身係個麻麻地牛丸既人,但試左佢個牛丸之後覺得好有驚喜,一咬落去係彈牙得黎又juicy,而且牛味極濃😛個set仲有海鮮拼盤,海鮮拼盤有扇貝、蠔、蟶子等等,全部都好新鮮同鮮甜🥳本身我地個湯底揀左魚白湯,落埋D海鮮去煮之後,令到個湯底都甜上加甜🤩熟食方面仲推出左三種新煮法既鮑魚,有炭燒鹽蔥鮑魚、燒汁鮑魚同古法醉鮑魚😛食鮑魚最怕韌,但呢個食材夠新鮮,而且煮得剛剛好,所以咬落去係又爽又嫩😗今次呢個set既食物質素高,款式多,仲要可以和牛任食,推介大家去試下🤪