2024-11-13
喺銅鑼灣食飯,呢一個商場同餐廳比較恬靜同朋友嚟一齊食飯傾偈就最舒服和風北海道松茶蟹肉沙律🥗($82)唔好睇小呢一個前菜,份量都幾多,最鍾意嘅係薯仔沙律,調味得好,又夠Creamy飽肚,入面隻糖心蛋都好好食,完美糖心盛宴蟹黃鱈魚蟹肉意粉 🦀($145)呢個意粉係期間限定,都幾出色,意粉質地有彈性,有一疏疏嘅蟹肉,建議呢一意粉要兩個人share唔係就會好容易覺得膩焦糖洋鳥取和牛漢堡配薯條 🍔($115)賣相💯,溶溶哋嘅芝士鋪左係漢堡扒上面漢堡扒厚身咬落去Juicy,味道唔錯嘅日式漢堡包,薯條有少少調味,再加上芝士粉好香口金時甜薯焦糖布甸盛盒🍮($122)每次嚟到最鍾意食呢度嘅布甸甜品,今次秋季款式係有當造嘅番薯同埋時令嘅柿,秋意滿滿抹茶麻糬沙冰🍵($52)麻糬質地好QQ二番甜薯牛乳🍠($58)有好多番薯蓉掛邊,香甜,飽足感十足
和風北海道松茶蟹肉沙律🥗($82)
盛宴蟹黃鱈魚蟹肉意粉 🦀($145)
焦糖洋鳥取和牛漢堡配薯條 🍔($115)
金時甜薯焦糖布甸盛盒🍮($122)
抹茶麻糬沙冰🍵($52)
麻糬質地好QQ
二番甜薯牛乳🍠($58)
有好多番薯蓉掛邊,香甜,飽足感十足