2023-07-03
雖然今日落住大雨,但黎到西貢出奇地小人,緊係要HEA下! 黎到餐廳門口見到有狗仔同其他主人一齊食野,睇到都覺得好開心~ 睇下我地叫左咩野食喇: 🥰蜜汁雞扒炒蛋多士🤤呢個我大大大大推! 蜜汁雞扒大份得黎仲要真係好香蜜汁味,雞肉勁juicy,雞皮亦幾香脆可口,蜜汁亦唔會死甜!! 配埋個Apple Juice真係好豐富好好味 ❤蘑菇蟹肉炒蛋多士😋想食light d既朋友就可以試下呢個,淡淡鮮甜既蟹肉加埋香滑既炒蛋,食起上黎一D都唔heavy,岩哂細食既朋友!! 另外,呢叫埋杯Orange Juice,一百分呀!2份早餐既沙律必講,雖然都係用一般既沙律菜,但個醬汁係店主佢地自己用幾隻唔同口味既醬汁溝出黎,食起上黎係酸酸甜甜,大愛!!! 我地再各自加錢叫 牛油果 (一份) + 煙三文魚 (一份) + 蘑菇 (一份) 真係好好好滿足😈😈餐廳主要用上白色 / 木系既裝修,所以成個感覺都好舒服,真係好休閒。而且佢地係pet friendly!!!! 所以隨時黎到都會見到唔同狗仔嫁!