尖沙咀美麗華商場4樓有一間日式輕食餐廳,門口長長既蛋糕櫃入面,放左多款佢地自家品牌既日式卷蛋同雪芳蛋糕🍰深深吸引了我這個卷蛋控!我比較喜歡早食晚飯,因為食得多都有足夠時間去消化🤭何況主食有主食空間,甜品又有甜品位置,食飽仲可以行一行去消化下,絕對可以任性咁點餐🤣炸豬扒蛋包飯豬扒唔係厚身嗰種但炸得夠脆又唔會太乾,配佢個甜甜地既豬扒汁都算不俗。蛋包飯內既飯跟足日本風格,係有雞肉同茄汁炒過既飯,味道豐富左好多!日式唐揚雞咖喱飯唐揚雞就正常發揮啦!我反而幾喜歡佢地個咖喱汁,微甜微辣帶有一股咖喱香氣,不錯!燒魷魚條燒得幾香又唔靱,做小食幾好!Hiroshi 自家卷蛋我分別點左三款,有香草🌿呍喱、竹炭黑芝麻同佢地新推出既芋泥卷蛋😍香草比較食到蛋香味,中間既奶油都幾滑,芋泥口味都幾好唔太甜同個蛋糕好夾,竹炭黑芝麻相對比較濃味,放最後食就最啱!抺茶窩夫配日本抺茶雪糕CP 值超高!窩夫真係用抺茶粉製作烘得好香,日本抺茶雪糕少少甜但夠香抺茶味🍵仲要有二片抺茶曲奇同栗子蓉伴碟,絕對係心機之作!**設有加一服務費

炸豬扒蛋包飯

日式唐揚雞咖喱飯

燒魷魚條
燒得幾香又唔靱,做小食幾好!

Hiroshi 自家卷蛋

抺茶窩夫配日本抺茶雪糕