2021-05-02 705 views
前幾個月唔使多講一定話唔好食,反而今日同朋友再去多一次,搏一搏 果然所有熱盤同冷盤 ,不可思議大改變,樣樣都OK,尤其是牛扒和羊架 非常好味,今次初嘗試食早午自助餐 都幾正三個鐘,廚師及侍應個個都好好招呼,收碟收又快 同埋會自動幫客人添加任何飲品,啲廚師哥哥都盡量幫客人,好似我今日切牛扒和羊架某部份,廚師哥哥都樂意幫我切 我喜歡某個部位 ,而家好少廚師會願意幫客人,真係值得一讚,添加食品又快手 同咗一位女經理傾計,她說晚上有其他食品更加正,我一定會試吓,其實都冇乜嘢好講 ,只好講一句已經大大改變,有時某些酒店都未必短短時間 ,咁快改變得到,依間酒店都真係快,希望日後更多好味食材
前幾個月唔使多講一定話唔好食,反而今日同朋友再去多一次,搏一搏 果然所有熱盤同冷盤 ,不可思議大改變,樣樣都OK,尤其是牛扒和羊架 非常好味,今次初嘗試食早午自助餐 都幾正三個鐘,廚師侍應個個都好好招呼,收碟收又快 同埋會自動幫客人添加任何飲品,啲廚師哥哥都盡量幫客人,好似我今日切牛扒和羊架某部份,廚師哥哥都樂意幫我切 我喜歡某個部位 ,而家好少廚師會願意幫客人,真係值得一讚,添加食品又快手

2021-05-02
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$400 (Lunch)
  • 羊架