2021-08-09 386 views
今日因為一開工就唔多得閑,所以都係食定早餐先返工好啲。去到葵涌,行咗新都會廣場一個圈,好多舖頭都未開,所以行去葵涌廣場睇吓,行咗一個圈都有好多嘢食開咗舖,但感覺上新釗記比較正常啲,可以話傳統啲嘅早餐,同埋感覺好啲,我都唔知點解有咁樣嘅感覺。雖然坐位唔係舒服,但係食完就走無所謂,最緊要好食。睇完餐牌要揀豬扒腸蛋丁。加凍咖啡。餐送到,丁麵可能高級啲,同餸分開上,睇相都睇得出啲食物質難,麵煮得剛剛好,好有彈性,豬扒好食,唔係交行貨,腸仔有煎,唔係白烚的,蛋好有蛋感,唔似得一啲茶餐廳咁,煎到隻蛋又硬又死,但杯凍咖啡就有進步空間的,整體有85分。
豬扒腸仔蛋丁
2021-08-05
$45 (Breakfast)
豬扒腸仔蛋丁