2017-05-09 101 views
作為一個係中環番工既我,食晏當然唔太想同其他人逼,一黎坐得唔舒服,二黎趕頭趕命咁食對身體消化又唔太健康。至於點樣搵到呢間餐廳,就係聽朋友介紹,話呢間環境都幾好,會播歌比你靜靜地聽下音樂,慢慢享受下你份lunch,唔會食完就叫你埋單走人既餐廳。不過同事話最好打電話問有冇開先,因為佢地試過摸門叮,可能唔係每日都開。煙三文魚蜆肉扁意粉呢份意粉望落細細碗,食落原來都幾多,完全低估左佢既份量,件煙三文魚質素有番咁上咁下,同平時食開既煙三文魚都有幾大既分別,油份比較重,帶少少松露味。意粉就相對比較香口,加左少許辣椒去炒,味道都還可以。Lunch set包餐湯 (一杯仔),主菜,甜品同飲品,食物尚算可以,勝左環境比其他一般餐廳優勝,性價比亦頗高,值得一試。