旺中一直係旺角既掃街聖地,中午時份諗唔到食咩就黎左呢度,坦白講,平時食開另一間良心食店位處樓下既手抓餅,時間仲早佢未開門,於是試黎試下呢間既手抓餅,女友食過佢既芋圓,話都係出色值得幫襯,咁我地當lunch食就買佢手抓餅食秘製芋泥肉鬆手抓餅+蛋手抓餅最緊要係即叫即整,拎上手既包裝夠靚已經可以打咭,佢唔同其他捲埋既手抓餅,似西餅咁摺埋,方便女仔都易入口,一啖咬落個餅皮到,承襲到外脆內鬆軟既口感已經係驚喜,點知個內涵先係精粹,雖然佢冇汁醬,但係個芋泥已經可以當醬食,非常之咁好味,個人絕對推介,下次黎會再食埋芋圓

秘製芋泥肉鬆手抓餅+蛋

2024-01-06
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)