2024-08-09
🎀旺角。$58買一送一雪糕乳酪杯 10分鐘內溶到變水😂🎀🪄店名* #楓 #Kaede🔮地址* 旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$58 (2人)pickyme_中伏系列➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日本菜#pickyme_甜品➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵食物質素🎵好耐無更新過中伏系列 喺附近食完嘢咁啱經過見到有一間係賣日本野 裝修都幾靚 仲有乳酪雪糕 咁啱而家仲做緊買一送一 於是就買咗兩杯嚟試下 喺門口掃qr code落單就可以有呢個優惠 夏天咁熱呀真係好想即刻買返杯雪糕嚟降溫😵 佢哋嘅配料選擇都幾豐富 所以整佢嚟講都幾吸引 但係點知買完返嚟賣相就見人見智~ 佢嘅配料味道就真係好一般 而且拎上街食十分鐘就用到變成杯乳酪水咁 雖然天氣好熱但係我諗應該平時雪糕都未至於去到咁誇張🤔評價一般~乳酪雪糕買一送一$58👀評分💖💖💖🪄乳酪雪糕 香芋脆片 抹茶蕨餅 oreo餅 烏龍茶醬🪄乳酪雪糕 oreo脆脆 白玉丸子 繽紛樂 榛子醬賣相方面一杯吱得有啲核突 一杯就正常
🪄店名* #楓 #Kaede
🔮地址* 旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$58 (2人)
pickyme_中伏系列
乳酪雪糕買一送一$58
👀評分💖💖💖
🪄乳酪雪糕 香芋脆片 抹茶蕨餅 oreo餅 烏龍茶醬
🪄乳酪雪糕 oreo脆脆 白玉丸子 繽紛樂 榛子醬
賣相方面一杯吱得有啲核突 一杯就正常 兩款乳酪雪糕嘅味道都係酸酸甜甜幾特別 本身佢哋仲有個伯爵茶 嘅不過就賣曬冇得試 佢哋嘅配料雖然好多選擇但係唔算話太足料 食落去唔係好覺 例如系香芋脆片,醬汁都無咩味道 而抹茶蕨餅就雪到超硬 好難咬得郁😂白玉丸子上面無淋糖漿或醬汁 所以完全無味 如果買一送一呢個價錢就抵食既 但正價就一般般拉~
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️