2024-10-06
早排又去咗旺角搵食,行行下就見到一間好有日本風味嘅小店,裝修好日本feel,一入到去感覺好舒服,店內佈置簡約適合同朋友仔傾計吹水。食物嘅款式係貴精不貴多,而且價錢定位合理。🥳**帶子大板燒****大蝦大板燒**今次我哋試咗2款口味,一上枱就見到大大份嘅大板燒,煎到金黃色好香口!燒汁醬同木魚碎都好近日本口味,非常香濃。😋**香煎虎蝦鰹魚湯烏龍麵**呢個真係好正!大大隻虎蝦煎到好香脆,肉質鮮甜,烏龍麵吸滿咗鰹魚湯嘅鮮味,好濃郁,而且好暖胃。🦐**香煎雞扒和風炒粉絲**2大塊嘅雞扒煎得剛剛好,肉質好juicy,粉絲配料都好充足,炒得亦都好香口,令人食唔停口。🐥**抹茶豆乳****柚子乳酸梳打**最後點咗2杯飲品,抹茶味好濃郁,豆乳好香滑,甜度適中,我自己私心推介!另外一杯梳打,柚子味好清新,乳酸梳打好解渴,好啱夏日消暑。🍵🥛
**帶子大板燒**
**大蝦大板燒**