部屋咖啡室

homemadecafe
今日好想食意大利飯同麵同好想影下飲品相,因為呢排太忙了,要眼睛感受下飲品的藝術,同埋想朋友靜靜地享受下ME TIME,食左間係登打士街廣場上面12樓既餐廳😃夠靜夠舒服,原來仲有Boardgame 玩ga餐廳位置舒服坐得好休閒,當然我去既時段係晚上,人流客人雖然比較多,但都唔會好嘈坐得舒服同有小小音樂聽下輕鬆下,裝修空間用淨白色CAFE為主調,調上音樂結他樂器做裝飾品!今次叫左凍朱古力,有朱古力卷包住朱古力,香脆可口,配上朱古力醬,朱古力粉,美觀又好飲!唔會太甜,一杯份量岩岩好,朋友叫左榛子熱朱古力,上面再放有拉花,非常精緻!食物方面今次叫左芝士西蘭花,番茄香辣醬海鮮意大利粉,仲有黑松露意大利飯!番茄汁融入哂意大利粉入面!麵質幼滑!海鮮份量唔馬虎!有大大隻青口同大大隻開邊大虎蝦,肉質鮮嫩!黑松露飯好creamy,食落唔乾身,黑松露味道好出眾!
今日好想食意大利飯同麵
同好想影下飲品相,因為呢排太忙了,