4 day(s) ago 0 views
樓上cafe今天和朋友們一起到樓上的咖啡廳,度過了一個愉快的時光!這裡不僅可以品嚐美食,還有各種遊戲可供娛樂,讓我們玩得不亦樂乎。😄我們點了二人套餐,共$388,包含以下食物:- **千島夏威夷Pizza(10吋)**:煙肉和菠蘿的經典組合,搭配香脆的千島醬餅底,口感幾好 - **香辣河蝦海鮮意粉**:這道意粉配料豐富,裡面有大蝦、魷魚、蜆肉和青口,意粉的軟硬度剛好。 **越式炸蟹餅6大粒蟹餅,熱辣辣好咪👍👍- **另外再加*蜜糖雞翼**$55雞翼淋上蜜糖,甜中帶鹹。此外,我們還點了兩杯飲品,為聚會增添了更多樂趣。餐廳位於旺角市中心,交通非常便利,是朋友們相聚、談天說地的理想地點。這樣的聚會真讓人感到開心和放鬆!😌
樓上cafe
我們點了二人套餐,共$388,包含以下食物:

- **千島夏威夷Pizza(10吋)**:
煙肉和菠蘿的經典組合,搭配香脆的千島醬餅底,口感幾好

- **香辣河蝦海鮮意粉**:
**越式炸蟹餅
6大粒蟹餅,熱辣辣好咪👍👍

- **另外再加*蜜糖雞翼**$55
雞翼淋上蜜糖,甜中帶鹹。

2024-11-12 0 views
同朋友上到呢間咖啡室聚一聚,仲有Board game可以玩,叫左個二人餐。BBQ烤雞蘑茹PizzaPizza餅底焗到批邊幾酥脆,配料好豐富,有雞肉、蘑菇、洋蔥絲&芝士,加上燒烤醬,整體味道濃郁,非常好食口感豐富。香辣虎蝦海鮮意粉意粉有大大隻虎蝦,加上有其他海鮮青口、魷魚&蜆肉,仲有青椒、洋蔥&蘑菇,非常豐富,虎蝦肉質好彈牙,意粉唔會煮到軟硬適中,調味恰到好處,加上辣辣地,味道好有層次。越式炸蟹餅蟹餅幾香脆可口,外脆內軟,加埋泰式辣醬,好惹味。水果茶入面好多唔同生果而且有得熱住壺茶,飲落好清新舒服。部屋咖啡室📍旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

BBQ烤雞蘑茹Pizza

越式炸蟹餅
蟹餅幾香脆可口,外脆內軟,加埋泰式辣醬,好惹味。

水果茶
入面好多唔同生果而且有得熱住壺茶,飲落好清新舒服。

部屋咖啡室
📍旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
2024-10-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
約咗一個好耐冇見嘅朋友,大家都想搵一啲cafe傾計,今次就走咗嚟油麻地嘅樓上cafe食飯,見到cafe有提供棋牌、桌遊,比如大富翁、飛行棋等等兩人套餐 $388叫咗一個兩人套餐,套餐包括10吋手拉pizza一個,意粉/飯一份,炸蟹餅及兩杯餐飲。最後揀咗bbq烤雞蘑菇pizza,用上bbq醬、洋蔥、烤雞、蘑菇,味道鹹香,pizza係厚批底,食落幾有咬口; 另外主食叫咗香辣虎蝦海鮮意粉,用咗茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、青椒,口感豐富虎蝦大大隻,仲用咗魷魚鬚,意粉煮得啱啱好,口感彈牙飲品就叫咗水果茶,水果茶另加錢+$33,用上不同嘅水果,有草莓、藍莓、火龍果,主要用菠蘿水、百香果汁、薄荷葉作為茶底,味道清甜,暖暖地幾舒服本身套餐已經包咗炸蝦餅,另外叫多份美式麥樂雞+$25,炸蝦餅點上甜辣醬好惹味,麥樂雞就跟芥末醬,食落開胃豆腐芝士蛋糕$50最後叫多份豆腐芝士蛋糕,味道輕盈,明顯食到芝士嘅香味,隱約帶有豆腐味

兩人套餐 $388

豆腐芝士蛋糕$50
  • 炸蟹餅
  • 水果茶
  • 豆腐芝士蛋糕
  • BBQ烤雞蘑菇pizza
放假約左朋友想玩board game,傾計,消閒一日,即刻諗起部屋咖啡室☕️🏠有好多款board game, e.g., 大富翁,飛行棋🎯🎯而且好多旅遊書 夠我地玩足一日了🤣🤣叫左5樣野🫶🏻- 煙三文魚意粉🍝煙三文魚片擺得好靚,仲有啲顏色好fresh!🍝意粉煮得啱啱好,唔會太硬又唔會太軟,口感彈牙😋 煙三文魚都好新鮮,鹹香味十足,同忌廉汁好夾👍🏻 整體嚟講,呢碟意粉真係好唔錯💯- 烤雞闊條麵🐔烤雞闊條麵都好正!🤩 雞肉烤得好香,外皮脆卜卜,入面仲keep到肉汁,好juicy🍗 闊條麵吸收晒醬汁,好入味🤤 份量都幾多,食得好滿足😌- 酥炸雞軟骨🍗酥炸雞軟骨真係必點!🫶🏻 基本上去親cafe去 必叫item 💛 食落真係「咔嚓咔嚓」咁,好脆口!😋 而且一啲都唔油膩。- 美式麥樂雞 🐔經典嘅美式麥樂雞,點少得呀!🥳 炸得外脆內軟,熱辣辣🔥,點埋醬汁,真係好滋味😋 大人細路都啱食!- 熱檸菊蜜🍯🍋食完嘢梗係要飲杯嘢飲🍹 熱檸菊蜜,酸酸甜甜,好fresh🍋🍯 菊花味好清香,飲完感覺好舒服😌 啱晒而家嘅天氣!本身想叫呢到最出名既水果茶,點知冇哂😿下次一定要叫到!📍地點:部屋咖啡室

- 煙三文魚意粉🍝

- 烤雞闊條麵🐔

- 酥炸雞軟骨🍗

- 美式麥樂雞 🐔

- 熱檸菊蜜🍯🍋

本身想叫呢到最出名既水果茶,點知冇哂😿下次一定要叫到!

📍地點:部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
已經回訪第二次的樓上Cafe❗️本身好中意玩board games🤣佢哋有好多款可以慢慢玩!好正👍🏻有大富翁、層層疊、飛行棋等🃏好啱一大班朋友或情侶來邊食邊玩👯‍♀️餐廳環境好有家的感覺🏠好溫馨~落單係客人自己寫白板再撳鐘仔🕰️好特別🤣【二人餐】$388⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好抵食!有炸蟹餅、10吋手拉pizza🍕、意粉、同2杯飲品🍵全部都大大份✨即叫即做🤣好有誠意🥰【香辣虎蝦海鮮意粉🍝】 ⭐️⭐️⭐️⭐️大大隻虎蝦!有好多青椒、蜆肉、青口、魷魚粒🦑 好足料😍意粉好彈牙✨調味啱啱好😍唔會好辣!【BBQ烤雞蘑茹Pizza🍕】⭐️⭐️⭐️薄餅係手拉pizza🤣所以個餅底比平時食的更加鬆軟✨配料好多,食落口感好豐富😌10吋來說,兩個人食啱啱好!【越式炸蟹餅】⭐️⭐️⭐️⭐️即叫即做~份量都幾多!食到裏面的蟹肉🦀而且上枱熱辣辣🔥加埋泰式辣醬,夠惹味!【椒鹽魷魚圈】+$25⭐️⭐️⭐️⭐️外面炸得金黃香脆😍裡面嘅魷魚肉都好鮮嫩~【新鮮水果茶】⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有冷飲和熱飲✨今次叫咗熱水果茶,佢哋仲有個蠟燭喺底下加熱,超有feel🕯️裡面有啲新鮮水果,好似檸檬、橙、仲有啲奇異果,熱熱飲落去,水果味同茶香混合,感覺好舒服🥰 一邊傾偈玩board game一
已經回訪第二次的樓上Cafe❗️
本身好中意玩board games🤣
佢哋有好多款可以慢慢玩!好正👍🏻
有大富翁、層層疊、飛行棋等🃏
好啱一大班朋友或情侶來邊食邊玩👯‍♀️
餐廳環境好有家的感覺🏠好溫馨~
落單係客人自己寫白板再撳鐘仔🕰️好特別🤣

【二人餐】$388

【香辣虎蝦海鮮意粉🍝】

【BBQ烤雞蘑茹Pizza🍕】

【越式炸蟹餅】

【椒鹽魷魚圈】+$25
⭐️⭐️⭐️⭐️外面炸得金黃香脆😍裡面嘅魷魚肉都好鮮嫩~

【新鮮水果茶】
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有冷飲和熱飲✨今次叫咗熱水果茶,佢哋仲有個蠟燭喺底下加熱,超有feel🕯️裡面有啲新鮮水果,好似檸檬、橙、仲有啲奇異果,熱熱飲落去,水果味同茶香混合,感覺好舒服🥰 一邊傾偈玩board game一邊嘆茶🫖好chill😌

【百香果紅茶】
⭐️⭐️⭐️有粒粒椰果~飲落十分清爽!唔會好甜,都幾唔錯😋
2024-10-26 283 views
好耐冇同朋友一齊去樓上cafe,今次去呢間開業多年,食物水準都唔錯,值得回訪☺️樓上cafe同餐廳唔同嘅地方係環境更寧靜舒適,而且仲有好多桌上遊戲俾客人玩,真係好有屋企嘅自在👍今次同朋友點左一個二人pizza set加小食🥰辣虎蝦意大利粉意大利粉有虎蝦同青口,搭配香辣的醬汁,風味獨特。意粉煮得恰到好處,順滑而有嚼勁,搭配鮮嫩的虎蝦及青口,辣辣地,令人感受到豐富的口感層次🥰BBQ 烤雞PIZZA(10吋)Pizza有五款口味,我哋揀左BBQ烤雞味,披薩餅底酥脆,配料新鮮,咬下去時能感受到餅底的香脆與配料的豐富口感。燒烤醬的濃郁味道與配料的鮮味相得益彰,令整道披薩充滿了香氣,十分美味😋蜜糖雞翼蜜糖雞翼外層金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,咬落去可以感受到外皮的酥脆與內部的柔嫩,非常惹味😋超級推薦炸蟹餅炸蟹餅外層金黃酥脆,內部的蟹肉滑嫩,讓人一口接一口☺️拿鐵鮮奶咖啡咖啡有靚靚拉花🤩濃郁的咖啡和奶泡,口感順滑☺️生薑茶茶水清爽,生薑的辛辣感讓人感到溫暖,又夠養生健康🤭📍 部屋咖啡室 (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場12樓#cafe #homemadecafe #部屋咖啡館 #人氣推介 #美食 #旺角

辣虎蝦意大利粉

BBQ 烤雞PIZZA(10吋)

蜜糖雞翼

炸蟹餅
炸蟹餅外層金黃酥脆,內部的蟹肉滑嫩,讓人一口接一口☺️

拿鐵鮮奶咖啡
咖啡有靚靚拉花🤩濃郁的咖啡和奶泡,口感順滑☺️

生薑茶
茶水清爽,生薑的辛辣感讓人感到溫暖,又夠養生健康🤭

📍 部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

#cafe #homemadecafe #部屋咖啡館 #人氣推介 #美食 #旺角 #樓上Cafe #登打士街廣場 #Cafe推介
2024-10-15
Type of Meal
Lunch
  • 蜜糖雞翼
  • BBQ烤雞蘑菇pizza
  • 香辣虎蝦海鮮意粉
寧靜舒適樓上咖啡室☕️提供大量Boardgame遊戲🎲適合打卡及好友共聚的小部屋🤗⭐️香辣虎蝦海鮮意粉配料海鮮有虎蝦、青口、魷魚🦑仲有青椒、洋蔥,非常豐富😙虎蝦大大隻,夠彈牙🦐意粉辣度適中,熱辣辣上碟,香味撲鼻🍝而且意粉既硬度都適中,夠曬Al Dente😋⭐️越式炸蟹餅口感酥脆可口,外脆內軟又多汁🦀內裏滿滿蟹肉,鮮味十足😃⭐️椒鹽魷魚圈炸至金黃,脆卜卜🔥再點酸酸甜甜的泰式辣醬🌶️鹹香惹味,爽口彈牙🤩⭐️朱古力沙漠濃濃朱古力味,奶香幼滑,味道好Rich,豐富醇厚質感。
寧靜舒適樓上咖啡室☕️
提供大量Boardgame遊戲🎲
適合打卡及好友共聚的小部屋🤗

⭐️香辣虎蝦海鮮意粉
配料海鮮有虎蝦、青口、魷魚🦑
仲有青椒、洋蔥,非常豐富😙
虎蝦大大隻,夠彈牙🦐
意粉辣度適中,熱辣辣上碟,香味撲鼻🍝
而且意粉既硬度都適中,夠曬Al Dente😋

⭐️越式炸蟹餅
口感酥脆可口,外脆內軟又多汁🦀
內裏滿滿蟹肉,鮮味十足😃

⭐️椒鹽魷魚圈
炸至金黃,脆卜卜🔥
再點酸酸甜甜的泰式辣醬🌶️
鹹香惹味,爽口彈牙🤩

⭐️朱古力沙漠
濃濃朱古力味,奶香幼滑,
味道好Rich,豐富醇厚質感。
  • 越式炸蟹餅
  • 椒鹽魷魚鬚
  • 朱古力沙漠
2024-10-22 422 views
以前中學嘅時候,成日同啲朋友嚟旺角嘅樓上Cafe玩board game,一班人坐低玩成日同飲嘢,真係好開心。好耐都冇嚟過,今日一於嚟懷念吓啦。**三文魚意粉**。這道菜以其鮮美的三文魚和滑嫩的意粉為主打,配上特製的醬汁,每一口都充滿了大海的味道和意大利的風情。三文魚的鮮香和意粉的彈牙口感完美結合,是一道不容錯過的主菜。**蜜糖雞翅**。這道菜將雞翅的酥脆和蜜糖的甜美結合在一起,每一口都是味蕾的享受。雞翅的外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩,蜜糖的甜味讓人回味無窮,是一道非常受歡迎的開胃菜。**芝士西蘭花** 也是這次用餐的亮點之一。西蘭花的清脆口感和芝士的濃郁香味相得益彰,每一口都能感受到蔬菜的清新和芝士的美味,是一道既健康又美味的菜品。**奇異果沙冰** 是一道清爽的飲品。沙冰的口感細膩,奇異果的酸甜味道讓人耳目一新。這道飲品既可以解渴,又能解膩,是整頓餐點中的亮點之一。**八寶美顏花茶**。這道茶品以其豐富的香氣和淡雅的味道為整頓餐點畫上了完美的句號。花茶的清香和淡雅讓人感到非常放鬆,是一道非常適合作為餐後茶的選擇。呢間餐廳又好坐又抵食,而且仲有好多款唔同嘅board game,真係好啱一大班

呢間餐廳又好坐又抵食,而且仲有好多款唔同嘅board game,真係好啱一大班朋友嚟聚會或者拍拖啊。
餐廳:部屋咖啡室地點:旺角登打士廣場菜式:樓上咖啡室餐牌:pizza,意粉,意大利飯,漢堡包,全日早餐,小食,甜品同野飲等。呢度都有套餐。二人套餐包一個10寸手拉Pizza,意粉或者飯,小食炸蟹餅,同基本餐飲兩杯,可以加錢升級飲品。香辣虎蝦海鮮意粉 香辣虎蝦海鮮意粉好大碟,面頭見到連殼虎蝦一隻、連殼青口兩隻、其他海鮮有魷魚段同蜆肉,蔬菜有洋蔥、青椒、蘑菇、同少少菜苗,灑上香草,材料豐富。茄醬夠多,味道少少辣,唔過火。幼身spaghetti夠al dente,口感唔錯。BBQ烤雞磨菇手拉Pizza 手拉Pizza寫明用意大利OOPizza面粉制同面粉嘅牌子。Pizza一客分六件,超熱上枱。首先餅底雖唔薄亦唔厚,批皮脆口,質感唔錯。配料有唔少雞肉粒,蘑菇片,洋蔥絲同芝士,個汁味道都唔錯,口感較乾身。越式炸蟹餅越式炸蟹餅一客6件,熱辣辣炸起,炸得少少脆皮,入面啲餡都唔錯,配甜酸醬可降溫。楊枝甘露 加$23楊枝甘露大大杯,面頭好多西柚肉,少少苦可中和甜度。飲品本身芒果味又香又滑,最正係加有大量爽口梛果,啖啖爽口,口感一級棒!熱檸水 跟餐熱檸水有三片檸檬,跟有一包砂糖。雪糕伴朱古力香蕉厚多士 $
餐廳:部屋咖啡室

楊枝甘露

楊枝甘露 加$23

熱檸水

熱檸水 跟餐

熱檸水有三片檸檬,跟有一包砂糖。
楊枝甘露,熱檸水
雪糕伴朱古力香蕉厚多士 $88 另加一
雪糕伴朱古力香蕉厚多士
雪糕伴朱古力香蕉厚多士果然係厚多士,多士超厚身,夠鬆軟,上面放左一球雪糕同一排香蕉切片,仲擠左朱古力醬。朱古力醬唔會過多,點麵包食啱啱好,朱古力雪糕凍冰冰,配多士食超正!
今餐食物都唔錯。空間上都夠濶落,仲有公仔陪你食。有得食又有得飲之外,仲有board games俾你玩,包括大富翁同飛行棋等。
2024-10-17
$275 (Lunch)
楊枝甘露
2024-10-15 649 views
今日約咗friend去呢間cafe食lunch,環境好溫馨好chill!我哋就嗌咗二人餐,$388已經有一份炸蟹餅、10吋pizza、意粉同埋兩杯嘢飲,非常之豐富😋。首先主菜有烤雞蘑菇闊條麵,裏面有忌廉、烤雞肉、蘑菇、洋蔥同青椒,麵條嘅彈性啱啱好,搭配嫩滑嘅烤雞同蘑菇,口感層次分明🤤調味都恰到好處,唔會過於油膩!跟住係千島夏威夷Pizza,有煙火腿同菠蘿作為配料,再加上千島醬嘅配合味道一流,賣相都十分唔錯👍🏻兩個人食真係非常之飽肚。小食炸蟹餅熱辣辣而且炸得好酥脆,可以點甜辣醬係開胃嘅前菜,味道好有驚喜,會話係成餐嘅Mvp⭐️。最後係兩杯餐飲,我哋嗌咗楊枝甘露,大大杯之餘入面仲有紅柚同寒天晶球,好足料味道都唔會好淡,勁好飲🫶🏻比較特別嘅係餐廳側邊會有board game俾客人玩,適合一班friend上嚟食飯hea下💗overall都好滿意,有時間一定會再嚟食!

今次嚟到旺角樓上舖 Homemade Cafe 食午餐,餐廳佈置好chill嘅氣氛, 裏面有好多board game玩,有大富翁,飛行棋,層層疊,好啱情侶或者一班朋友,又適合傾偈美食麥樂雞 嗌咗個小食麥樂雞,同m記嘅炸粉唔同,炸得好出色,好香脆,啖啖肉,正美式炸薯條炸薯條厚肉,波浪薯條,條條都炸得好香脆Combo for two 我哋三個人就嗌咗個combo for two裏面已經包咗一個主食,一個10吋pizza,一個炸蟹餅和兩杯嘢飲越式炸蟹餅蟹餅炸得香脆,裏面仲有一絲絲蟹柳10吋手拉pizza我哋揀咗BBQ烤雞蘑菇pizza,即叫即整,熱辣辣,好新鮮,啲餸都好多,手拉pizza皮薄,分咗六塊, 每日兩塊都飽飽地 😆香辣虎蝦海鮮意粉海鮮意粉有虎蝦,青口,蜆肉,好豐富,加埋少少辣汁,好 yummy 😋 榛子咖啡 & 水蜜桃紅茶榛子咖啡好香滑和濃鬱,上面個拉花整得好靚添,唔捨得飲 🤭 水蜜桃紅茶重茶味,裏面還有果凍,有得飲有得食,甜度適中

美食麥樂雞

美式炸薯條
炸薯條厚肉,波浪薯條,條條都炸得好香脆

Combo for two
越式炸蟹餅
蟹餅炸得香脆,裏面仲有一絲絲蟹柳
10吋手拉pizza

榛子咖啡 & 水蜜桃紅茶
榛子咖啡好香滑和濃鬱,上面個拉花整得好靚添,唔捨得飲 🤭
水蜜桃紅茶重茶味,裏面還有果凍,有得飲有得食,甜度適中

2024-10-12 455 views
好耐冇去旺角樓上Cafe 坐,登打士廣場原來仲有好多boardgame cafe同partyroom,同朋友嚟到想無限時坐低有嘢食有嘢玩,去呢啲樓上Cafe就啱晒等嘢食嘅時候就可以玩board game,有超多款,有大富翁飛行棋rummikub,可惜我哋兩個人玩唔到好多款遊戲,唯有下次啦~2人餐計落抵啲,好豐富,小食include左蟹餅,六粒大大粒香辣虎蝦海鮮意粉意粉好大碟,有兩隻青口同一大隻虎蝦,又有蜆同魷魚,份量都唔細,微辣好開胃!千島夏威夷pizza竟然有人都一齊食有菠蘿嘅pizza🤣 簡單嘅配搭,又有拉絲芝士同千島醬,正👍🏻雪糕朱古力香蕉厚多士曲奇朱古力雪糕,因為唔記得叫佢後上所以食嘅時候已經係半溶狀態,配上香蕉同朱古力醬,作為一餐嘅總結好滿足🥰

千島夏威夷pizza

雪糕朱古力香蕉厚多士

地點方便,就喺熱鬧旺區,旺角既登打士廣場12樓。有野食、有野飲、有board games,啱曬朋友聚會!同朋友叫個2人餐,$388,都幾豐富,啱晒慢慢食慢慢傾慢慢玩。🍕十吋手拉pizza揀左BBQ烤雞磨菇,薄脆嘅pizza底,一口咬落去好豐富嘅芝士同配料,不錯!🍝意粉/飯:揀左香辣虎蝦海鮮意粉,又係好足料喎!茄醬,虎蝦,青口,海鮮,洋蔥,青椒,炒得都不錯!唔食辣可以叫佢小辣都可以,不過當然少少辣會香d惹味d,開胃d🍘炸蟹餅打邊爐嗰種魚丸feel,點甜辣醬,慢慢傾,慢慢一粒一粒食,又幾好!🥤楊枝甘露朋友鐘意飲☕️我就試左佢既Latte,唔sure係咪預先加左糖,味道比較甜。總括黎講,樓上cafe食物質素黎講都算唔錯,boardgames選擇都多,店員妹妹們都好有禮貌,服務都不錯。
地點方便,就喺熱鬧旺區,
旺角既登打士廣場12樓。
有野食、有野飲、有board games,
啱曬朋友聚會!

同朋友叫個2人餐,
$388,都幾豐富,
啱晒慢慢食慢慢傾慢慢玩。

🍕十吋手拉pizza
揀左BBQ烤雞磨菇,
薄脆嘅pizza底,
一口咬落去好豐富嘅芝士同配料,
不錯!

🍝意粉/飯:
揀左香辣虎蝦海鮮意粉,
又係好足料喎!
茄醬,虎蝦,青口,海鮮,洋蔥,青椒,
炒得都不錯!
唔食辣可以叫佢小辣都可以,
不過當然少少辣會香d惹味d,開胃d

🍘炸蟹餅
打邊爐嗰種魚丸feel,
點甜辣醬,
慢慢傾,慢慢一粒一粒食,
又幾好!

🥤楊枝甘露
朋友鐘意飲

☕️我就試左佢既Latte,
唔sure係咪預先加左糖,味道比較甜。

總括黎講,樓上cafe食物質素黎講都算唔錯,
boardgames選擇都多,
店員妹妹們都好有禮貌,
服務都不錯。

2024-10-04 758 views
Board game 比較殘舊,幾種遊戲卡都唔太齊,所以唔係玩得好盡興。呢間鋪係open rice 都算高分啦,唔明點解唔注重返board game 啲質素,買返啲新既我諗作為顧客我都會再幫襯下。相信大部人上去係預左成班FD嘻嘻哈哈係度玩下board game ,吹下水咁飲品:飲coffee 既朋友仔可以唔駛諗🥲食物都一般!(係得雞軟骨叫好食啲)甜品方面我唔知係咪咁好賣定點,款式已經唔係多,但要個樣冇個樣(中午已經冇曬)價錢同食物質素唔成正比,CP值比較相對較低,唔明點解咁多人俾咁高評價。記得記得 埋單俾錢要記得睇清楚!! 計多成$200幾慣左睇都唔睇既人佢就賺左
飲品:飲coffee 既朋友仔可以唔駛諗🥲
食物都一般!(係得雞軟骨叫好食啲)
記得記得 埋單俾錢要記得睇清楚!! 計多成$200幾
慣左睇都唔睇既人佢就賺左
2024-10-01 641 views
我地選了二人套餐,自選意粉或pizza各一,小食蟹餅,飲品兩杯。**香草煙三文魚意粉**煙三文魚都幾大片,意粉韌度適中。**雞翼雜果沙律**雞翼搭配雜果,雞翼三隻,有生菜雜果,感覺健康滿足。**千島夏威夷Pizza**10吋Pizza的餅底有口感,餅底周邊偏厚,食落飽肚,而且有煙靭感。餡料有煙肉和菠蘿,加上千島醬。**炸蟹餅**外脆內嫩,係泰式/越式蟹肉,初初以為同打邊爐嗰啲味道相若,但咬一啖,發現有絲絲的蟹肉,不是凍肉舖的貨色。

**香草煙三文魚意粉**
煙三文魚都幾大片,意粉韌度適中。

**雞翼雜果沙律**
雞翼搭配雜果,雞翼三隻,有生菜雜果,感覺
健康滿足。

**千島夏威夷Pizza**10吋