去食日本野!依間餐廳個名叫做日本野,都幾搞笑,係依度有得食之前hit左一排嘅石燒吉列牛,有得即燒即食,玩味十足啊🤣**********<石燒霜降牛小排> $148*加昆布湯、日本米飯 +$18之前食過另一間吉列牛,覺得吉列味太重會蓋過左牛肉味,所以今次就叫左無吉列嘅版本試下!果然就咁石燒啲牛小排嘅話,啲牛味係出好多!個牛小排嘅紋路都好靚,食落好嫩口,沾醬油或者鹽都好好食😍**********<嚴選五品刺身> $188依個刺身拼盤係餐牌上揀五款刺身,我地揀左三文魚、油甘魚、八爪魚、甜蝦同埋北寄貝,整理黎講唔算太抵食,三文魚同油甘魚都算厚切所以食落好滿足,但甜蝦同北寄貝就相對遜色啦🤭

**********
<石燒霜降牛小排> $148
*加昆布湯、日本米飯 +$18

石燒霜降牛小排

**********
<嚴選五品刺身> $188

嚴選五品刺身
$200 (Dinner)
石燒霜降牛小排