2023-05-01
最鐘意食拉麵既我,又喺旺角搵左間未食過既拉麵同男朋友黎試下🥰入到去覺得環境好舒服,有好多燈籠,感覺好似去咗日本咁☺️可以好舒服咁享受美。我哋一人嗌咗一碗拉麵,我就叫咗一碗極濃龍蝦湯拉麵,因為見佢係期間限定,同埋我最鍾意食龍蝦,佢嘅湯真係好似佢個名一樣超級無敵濃,鮮甜既湯,麵份量又多,湯唔會好杰都唔會好稀,配搭咗豚肉同半隻溏心蛋,浸落啲湯度冇得輸,就算冇加龍蝦尾都覺得性價比好高,特別平時鍾意食蝦蟹或者海鮮嘅人🥰男朋友就叫咗一碗雞白湯拉麵,睇湯嘅顏色就知非常濃稠,而且配料非常多,有木耳溏心蛋筍,同埋好多肉,男朋友食完都感覺好滿足🥰非常推介情侶去,靜靜地拍下拖又可以食到性價比高嘅日本菜,店員話佢地其實仲有好多分店,下次可以再去其他店試埋佢哋嘅串燒再同大家分享🫶🏻