2024-06-10 104 views
呢間位於旺角嘅粉麵店真係一個唔可以錯過嘅好去處! 首先要試下佢哋嘅墨魚河粉,真係無話說。佢哋用嘅墨魚又新鮮又Q彈,配上滑溜溜嘅米粉,實在係絕配。 另外,佢哋嘅牛腩河粉同樣超級好味,牛腩燒得又軟又嫩,湯底個味道都好香濃醇厚,實在令人垂涎三尺。 😋除咗粉麵,呢間店嘅其他小菜都好值得推介。特別係佢哋嘅香茅雞翼,又juicy又帶點微微香茅香氣,炸得外脆內嫩,真係一絕! 🤤 仲有佢哋嘅雲吞,餡料夠料又唔會太膩,皮薄餡多,每一口都令你流連忘返。 🥟服務態度同環境都好好,職員態度親切,環境都整潔乾淨。 👍 價格方面都幾平民化,以呢間店嘅質素嚟講,真係非常劃算。無論係想食墨魚河粉定係其他粉麵,抑或係想食啲小吃,呢間店絕對值得一試。 💰 我相信唔論係食家定係普通市民,都會喜歡呢間粉麵店嘅。你等咩,快啲去試下啦! 🍜 🏃‍♂️

服務態度同環境都好好,職員態度親切,環境都整潔乾淨。 👍