2024-06-18
呢間算係我旺角其中一間愛店,除咗食物質素之外,性價比都真係幾高。建議平日六點前嚟,佢個烏龍麵只係$49 $49 $49簡直抵到爛呀!銷情真係太好嘅關係,嚟咗幾次都食唔到佢個雞叉燒🥺 不過香煎虎蝦🍤一樣好食!唔係平時食開嘅雪藏虎蝦,呢度煎香咗冇雪藏味,蝦肉新鮮彈牙唔會霉👍 蕃茄湯簡直冇得頂!飲落冇過多調味,只有純粹蕃茄,非常新鮮開胃,酸酸甜甜仲有粒粒茄肉,飲晒!🐙章魚大阪燒每次都煎得燶咗少少,唔知係咪特色嚟嘅呢?不過朋友又特別鍾意食燒焦嗰個位, 話特別香口🤣 勁足料, 大大粒章魚、蟹柳、粟米、椰菜,唔會淨係食到粉漿😋跟餐飲品分別叫咗焙茶豆乳和菠蘿檸檬梳打,好飲👍 甜品自由配乳酪雪糕我哋揀咗玄米脆脆和開心果脆脆、自家製開心果醬同埋紫米,巧食!📍楓 (旺角)旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖
📍楓 (旺角)
旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖