2024-02-29
我今次去左旺角一間叫做楓嘅餐廳食嘢,真係超有風格㗎✨個裝修好文青,好有質感!🍁我試咗佢哋嘅章魚大阪燒,個章魚煎得香脆,好好味㗎!😋然後,我仲試咗佢哋嘅飛驒和牛漢堡扒咖喱烏龍麵,個和牛好嫩滑,配埋咖喱烏龍麵真係絕配!食完之後,我整個人都飽到爆炸!🍔🍜唔止食物好味,飲品都好出色!佢哋嘅焙茶豆乳同蜂蜜柚子烏龍茶,個焙茶茶香濃郁,令我好放鬆🍵蜂蜜柚子烏龍茶有一種清新的口感,好解渴!🍹最後,我一定要提佢哋嘅乳酪雪糕!配料真係豐富到爆炸👉🏻阿華田餅碎、麻糬粒粒、草莓味雪花酥、白玉丸子、蜂蜜蘆薈、朱古力脆皮醬,每一口都係驚喜!我真係食到嗨翻天!🍦🎉如果你想試下唔同嘅美食,楓絕對係一個值得一試嘅地方!💯😍總括而言 (5個💚係最高)好味指數 : 💚💚💚💚🤍服務態度 : 💚💚💚🤍🤍環境打卡 : 💚💚💚🤍🤍回頭指數 : 💚💚💚💚🤍📍 楓🏢 旺角廣華街1號仁安大廈B座地下32B-D舖🕗 星期一至日 12:00 - 22:30
如果你想試下唔同嘅美食,楓絕對係一個值得一試嘅地方!💯😍
總括而言 (5個💚係最高)
好味指數 : 💚💚💚💚🤍
服務態度 : 💚💚💚🤍🤍