2024-07-12
Shake !t 旺角📍新開奶昔、窩夫專門店主打當造新鮮水果製成奶昔🥛同窩夫🧇🥛奶昔口眾多~一共四個系列🥑水果系列🍫經典系列☕️咖啡或茶系列🥗田園系列我叫左兩款水果系列口味台灣愛文芒果奶昔🥭同泰國TP金枕頭榴槤奶昔店員即場以鮮果+新鮮牛奶製成奶昔味道濃郁😋無假甜~足料製作👍🏻用料天然👏🏻更可自選免費Topping ~ 健康又好飲窩夫🧇🧇窩夫有三款系列🍌鮮果系列、🧇經典系列、🧀巴馬臣芝士系列咸甜都有~落單即時新鮮製作✨用上新鮮雞蛋🥚加入店家自製的卡士達醬✨再配上相關喜好生果、配料~窩夫香脆又帶蛋香推出新產品🤟🏻水果亦會按季節出❤️有興趣快D來試試🥛🥭 @shakeit.hk#奶昔 #窩夫 #foodie #高質 #旺角 #旺角美食 #香港美食 #打卡 #Wafflehk #外賣 #香港好去處 #hkfoodguide#likeforlikes #香港美食 #相機食先 #香港美食指南#香港美食地圖#香港美食日記#旺角美食 #milkshake #鮮果 #鮮奶 #手搖飲料 #飲品 #健康 📍旺角豉油街25-31號地下4A號舖
主打當造新鮮水果製成奶昔🥛同窩夫🧇
店員即場以鮮果+新鮮牛奶製成奶昔
味道濃郁😋無假甜~足料製作👍🏻用料天然
👏🏻更可自選免費Topping ~ 健康又好飲
窩夫🧇🧇窩夫有三款系列
🍌鮮果系列、🧇經典系列、🧀巴馬臣芝士系列
咸甜都有~落單即時新鮮製作✨
用上新鮮雞蛋🥚加入店家自製的卡士達醬✨
再配上相關喜好生果、配料~窩夫香脆又帶蛋香
推出新產品🤟🏻水果亦會按季節出❤️
有興趣快D來試試🥛🥭 @shakeit.hk