之前同朋友好想食串燒 所以呢就嚟咗呢一間喺旺角新開嘅串燒店🥰 餐廳分兩層 主打Sake清酒同串燒 有成80款清酒!老闆話佢哋係用備長炭去燒 同會推出一啲特別啲嘅雞內臟添~價錢唔貴 同朋友食多幾串都唔肉赤🤫梅子蕃茄 $28酸酸甜甜嘅蕃茄 係一個好好嘅開胃菜🥰蒲燒鰻魚玉子燒 $58必叫!估唔到串燒店嘅玉子燒都咁嫩滑咁好食🤤 玉子燒內心半熟 燒得啱啱好 加埋鰻魚 就更多層次!牛舌芯 $78我最鍾意嘅牛舌芯 加少少鹽調味 牛舌芯厚肉又軟嫩 一啲都唔韌👍🏻提燈 $78每日限量發售 提燈即係雞嘅卵巢同未孵化嘅蛋🙊 所以佢造型咁特別 咬開蛋黃 蛋汁落出~豚肉生菜卷 $68另一個必叫之選 唔好見佢個樣咁平凡 豚肉包住生菜絲 而每一啖都係充滿着菜同埋肉汁 好Juicy 㗎😍翠玉瓜 $28好有驚喜嘅翠玉瓜 我平時都好少叫翠玉瓜 但呢一個翠玉瓜燒完出嚟估唔到有好多汁 同埋個味道都幾清甜😝食落比平時肉類嘅串燒冇咁膩鹽燒手羽 $28幾乎係串燒必叫嘅雞翼!佢已經係拆骨雞翼 所以食落去都好方便 所有雞皮位都係脆卜卜 一邊亦都保留到肉汁 真係想食多隻🤪夢王蛋飯 $38估唔到佢哋嘅夢王蛋飯有咁多蔥 啱晒我呢啲鍾意食蔥嘅

梅子蕃茄 $28

豚肉生菜卷 $68

翠玉瓜 $28

鹽燒手羽 $28

夢王蛋飯 $38
估唔到佢哋嘅夢王蛋飯有咁多蔥 啱晒我呢啲鍾意食蔥嘅朋友😎入邊有一隻夢王蛋嘅蛋黃 特別濃郁 撈飯食真係十分滋味呀一

車厘茄$28
白鱔 $78
雞皮 $28
自家製月見雞肉棒 $48
豚肉荔枝串 $38
粟米 $28

其實每款串燒水準都好高 燒得乾身又香脆 調味都好足又唔會冚過晒材料嘅原味 值得下次再約frd嚟試其他串燒😙

🍶 大雪溪
係一款無濾過嘅生酒 入口時清爽少少甜 香氣濃郁👍🏻