💛 上網見到有間樓上cafe有不少好評,就同🐼去左試下 雖然要行樓梯上去,不過上到去都幾好座 💛 挪威煙三文魚凱撒沙律 $78💛 香草蜜糖無激素雞翼 $58雞翼煎得超香,蜜糖面脆脆的👍🏼💛 蟹肉蟹子明太子扁意粉🍝 $128超喜歡食明太子!😍 明太子忌廉通常都唔會有咩差錯😎 加上滿滿嘅蟹子同蟹肉,好味喔~💛 蒲燒鰻魚蛋包意大利飯 $158鰻魚大大條,配上意大利飯底,估唔到又幾夾👍🏼 仲有好多木魚片😆💛 加$48可轉餐,餐包括櫻花蝦濃湯,同餐飲 (+$15可轉特飲,我們揀左Oreo 🍫 )💛 重點係如果全枱都加餐,就可以加$1有甜品任食!💛 總共有八款甜品揀,可以任食😍 我見隔離一家四口食咗勁多😂😂💛 款式有 木糠布甸, 綠茶卷蛋, 芒果卷蛋, 白桃乳酪杯, 柚子芝士蛋糕, 原味芝士蛋糕, 意大利芝士凍餅, 綠茶歌劇院蛋榚。我覺得芝士蛋糕最好味😋
💛 上網見到有間樓上cafe有不少好評,就同🐼去左試下
雖然要行樓梯上去,不過上到去都幾好座

💛 挪威煙三文魚凱撒沙律 $78

💛 香草蜜糖無激素雞翼 $58
雞翼煎得超香,蜜糖面脆脆的👍🏼

💛 蟹肉蟹子明太子扁意粉🍝 $128

💛 蒲燒鰻魚蛋包意大利飯 $158

💛 重點係如果全枱都加餐,就可以加$1有甜品任食!