2024-04-22
旺角彌敦道有一間樓上酒吧餐廳🤗主打西餐🥰食物質素又幾好喎👍享用晚餐時可以睇到旺角夜景😂真好寫意😚北海道帶子蒜香欖油意粉份量剛剛好😉D麵煮得好彈牙😌帶子煎得好香好入味😉蒜片經過爆炒後散發出的香氣撲鼻😂保持咗嫩滑嘅質感😊Avocado Green Salad係一道美味又健康沙律🥗綠色蔬菜的爽脆清甜口感😌牛油果🥑好Creamy😍美國特級安格斯西冷牛扒10oz半成熟~牛扒選用了特級安格斯以其優質質地😍肉質鮮嫩多汁😍保留肉的原始風味😂火焰朱古力球侍應先會在桌邊燃點朱古力球上方的酒精,瞬間點燃了火焰🔥增添了視覺效果😉 待朱古力外殼溶化後內部雪糕就會露出來~我覺得酒精度唔算高還可以接受到😊好濃郁的朱古力味道~口感好光滑😂Mermaid Tears Cocktail美人魚🧜加入了伏特加☺️賦予了酒的藍色外觀😌並帶來些少柑橘的甜味😉而檸檬🍋增添了一些酸爽的感覺😌Strawberry Cream Mocktail很有奶油香味😊好有絲滑的質地~草莓🍓好鮮甜😌加入2枝pocky 百力支做裝飾 ~整杯飲品好有美感😍香煎蟹餅伴青檸珍珠蟹餅外層呈現金黃酥脆的外皮,內部則是濕潤、嫩滑而且充滿蟹肉的口感😋餐廳以星空🌌為主
北海道帶子蒜香欖油意粉
Avocado Green Salad
美國特級安格斯西冷牛扒10oz
火焰朱古力球
Mermaid Tears Cocktail
Strawberry Cream Mocktail
香煎蟹餅伴青檸珍珠
餐廳以星空🌌為主題😉中間是有一個小酒吧賣酒🥰窗外可以望到旺角日/夜景
值得一讚~經理服務態度非常之好😊好細心講解餐牌的問題😊又主動問我係咪生日月🎁雖然過咗1日😍但都好熱心咁安排幫我寫上Happy Birthday🥰整體餐飯好滿足🥰