2024-10-12 1077 views
好耐冇同朋友喺旺角食過嘢,同朋友仔兩個人,後尾揀咗呢間喺旺角兆萬嘅神戶屋日韓放題。入座位置都OK,唔算太窄,落單都係跟返枱面QR code,又快捷又容易check單。一般general ge 放題食物都有。開胃小菜首先要咗份清酒煮蜆,粒數唔算好多,絕對唔會食飽人,落咗清酒都幾好食,如果料酒落多啲仲好。我朋友唔太食海鮮,最後都係得我自己一個食,我叫咗一隻蒜蓉粉絲元貝,當然冇出面酒樓新鮮劏咁好食啦,唔算非常大隻,但以放題質素嚟講我覺得可以接受。所以我刺身拼盤都唔係叫咗好多咋,都係朋友仔睇住我食就算,叫咗最愛嘅甜蝦,泰式生蝦,赤蝦等等,叫做正常發揮,不過不失吧。以性價比來說,都算抵食,整體感覺滿意👍