2023-06-23 54 views
呢間漢堡扒我都食過好幾次,香港專門食漢堡扒既餐廳唔多,呢度仲可以自己係舊熱石度自己燒漢堡扒,有得玩又有得食。呢日又黎左食lunch 🐷二人套餐Ver 4 $366 菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)呢個黎到既時候係一個波甘,要自己用鐵鏟切細細舊出黎放係舊熱石度燒,隔幾秒反一反,煎到自己喜歡既熟度就食得。面頭有5塊煙肉,加埋蛋同埋菠蘿配埋漢堡扒一齊食好夾,和牛充滿肉汁同埋好濃牛味;員工值得一讚,中間佢地會主動幫客人換熱石,確保漢堡扒可以煎得熟,唔會唔夠熱👍🏻芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)呢個同上一個唔同既地方係好多炸蒜片係蛋上邊,蒜片好濃味係食完會口臭果種,岩晒我呢d中意食蒜既人。和牛加蒜片加蛋加芝士又係另一種口味,兩個漢堡扒都好出色👍🏻芝士泡豚丼飯份量超多勁大碗,飯量好多,芝士一𢳂係會拉芝,泡菜令到個飯有少少辣,豚肉份量都超多而且肥瘦都適中;要注意個飯最好趁熱食,因為有芝士既關係,如果凍左芝士就會變硬無甘好食巨峰提子特飲 (+$18)西柚特飲 (+$18)特飲超級大杯,味道唔會話好甜,加左檸檬既關係,感覺都幾清新;食甘熱氣既野飲大大杯特飲就岩晒

🐷二人套餐Ver 4 $366

菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)

芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)

芝士泡豚丼飯

巨峰提子特飲 (+$18)
西柚特飲 (+$18)
2023-06-19