2024-09-03
.#foodie #hk #hkfoodie#HTB美食推介【旺角舒適西餐廳|💭WishYouHaveAGoodDay】🐨好日經典手打牛肉漢堡 $138推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️手打牛肉漢堡層次分明,有煎香咗嘅漢堡包、厚切牛肉、一片熱熔芝士以及黑松露醬汁~~口味香濃,醬汁充足!另外仲配有沙律菜同薯條,份量非常多~薯條上枱熱辣辣外脆內軟添....🐨日式味噌香蔥蟹三味意大利飯 $148推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐半隻軟殼蟹插喺意大利飯上面打卡一流,意大利飯入邊有日式蟹膏、蟹肉,口感豐富!!而且煮到意大利飯好入味,鮮味十足~!.🐨73%Single Origin單品特濃朱古力 $49推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐好香濃嘅朱古力味,用上73度嘅黑朱古力,所以味道都唔算好甜,飲晒成杯都唔會覺得好罪惡🍫🍫.🐨柚子青檸薄荷梳打 $49推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐柚子青檸整體微酸,加埋薄荷清新嘅口感,整體味道非常特別~
#HTB美食推介
🐨好日經典手打牛肉漢堡 $138
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️
🐨日式味噌香蔥蟹三味意大利飯 $148
🐨73%Single Origin單品特濃朱古力 $49
🐨柚子青檸薄荷梳打 $49
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐
柚子青檸整體微酸,加埋薄荷清新嘅口感,整體味道非常特別~