2020-09-11
💛良心小店:做學生👩🏻🎓醫護人員👩⚕️消防員👩🚒9折!Bookmark左好耐既油麻地cafe☕️裝飾風格特別,少女心爆發💕仲要係良心小店添,即刻要試一試佢🥳音樂同燈光比人一種好放鬆既感覺😴環境真係💯,不過食物就可以改善一下就更好了💪⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬🍝匈牙利燩牛肉飯($88)牛肉煮得入味,配菜有薯仔紅蘿蔔同蕃茄,醬汁夠哂creamy好岩送飯。🥯三文魚貝果($68)中間塗上cream cheese和夾上煙三文魚,但這個貝果比較像是麵包😢仲要乾乾地既麵包,貝果控應該不會滿足😣 👧🏻:打卡係個唔錯之選🤩因爲呢到裝飾風格真係好靚!坐一個晏就做野都冇問題🙈不過份量同食物質素可以再改善💪可能甜點同咖啡會更加好!黃店支持💛⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬🔸評分: 7.2/10💰人均消費: $100
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
🍝匈牙利燩牛肉飯($88)
🥯三文魚貝果($68)
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
🔸評分: 7.2/10