呢間真材實料(全用新鮮食材)、唔添加(唔加冰🧊唔溝水)既奶昔窩夫店,食過佢嘅真係返唔到轉頭,早前食過一次之後,念念不忘,日日都掛住佢嘅味道。今日出開旺角,二話不說即刻外帶打包返屋企慢慢嘆。今次我哋點咗👇🏾1️⃣意大利🇮🇹開心果醬奶昔 $65Topping + Extra 開心果醬呢杯好味到不得了,開心果迷一定一定要試,凍冰冰嘅開心果奶昔,開心果味濃厚,口感綿密滑順,入口即化,超新鮮超吸好味,加配埋Extra開心果醬 ,OMG 🤤🤤🤤連椰子🥥爸爸都大大大讚呢杯非常出色🤩2️⃣紫薯椰香奶昔 $50Topping + Sago 呢個又係紫薯🍠控必試系列😍呢杯紫薯椰香奶昔口感豐富、層次分明,飲落有粒粒紫薯🍠碎肉,味道帶著紫薯的濃厚香甜以及椰香的清新。飲完呢杯一定令你流連忘返。3️⃣喜馬拉雅岩鹽焦糖窩夫🧇$354️⃣泰國金枕頭榴槤窩夫🧇$65窩夫🧇窩夫🧇係人都愛食佢嘅窩夫🧇香噴噴🤤即叫即做,啱啱出爐嘅窩夫,外脆內軟,香氣四溢,加上各種新鮮配料,食每一口都有不同的驚喜,叫人怎樣抵擋?今次試既喜馬拉雅岩鹽焦糖窩夫,有爆谷加上焦糖醬料,味道就好似去戲院睇戲買嗰包焦糖爆谷味道咁,我家小肥妹自己一個KO哂成件。而另一款泰

今次我哋點咗👇🏾
1️⃣意大利🇮🇹開心果醬奶昔 $65
Topping + Extra 開心果醬
呢杯好味到不得了,開心果迷一定一定要試,
連椰子🥥爸爸都大大大讚呢杯非常出色🤩

2️⃣紫薯椰香奶昔 $50
Topping + Sago
呢個又係紫薯🍠控必試系列😍

3️⃣喜馬拉雅岩鹽焦糖窩夫🧇$35

4️⃣泰國金枕頭榴槤窩夫🧇$65

窩夫🧇窩夫🧇
係人都愛食佢嘅窩夫🧇
而另一款泰國金枕頭榴槤窩夫,正正正正正🤩
超大舊金枕頭榴槤肉伴窩夫,榴槤肉非常新鮮香甜,真係好食到震😋😋😋

⭐️⭐️⭐️店舖優惠⭐️⭐️⭐️
店舖現時有4️⃣大優惠
🔸窩夫🧇買二送一
🔸團購優惠66折(於IG/Whatapps 落單,購買12杯以上即可享用)
🔸奶昔第二杯半價
🔸穿着校服買二送一