夜晚同朋友去咗旺角T.O.P.商場地庫食$428+1 150分鐘日式黑毛牛放題。超多食物擇。我同朋友分別叫咗椰子🥥雞湯同花生沙爹湯底。棷子雞味道香濃,,套餐有美國三筋肉、和牛肩胛肉、牛肉粒、阿古豬梅肉片、海鮮🦐拼盤、蝦滑等任選。黑毛牛雪降油花濃淡分配勻稱,肉味濃郁香嫩,啱哂鐘意食肉嘅朋友。另外,我哋食咗昆布漬雞肉同西班牙五花肉片。五花肉片肉質上乘,油花同瘦肉平均分佈。雞肉軟嫰多汁,入口嫰滑。自助區亦提供各樣蔬菜🥬、小食、日式甜品🍮、牛奶雪糕🍦、窩夫等,令人一飽口福!!😋꧁☬小編食左咩☬꧂ 黑毛和牛放題✅ 椰子雞湯湯底✅ 花生沙爹湯底✅ 美國三筋肉✅ 日本黑毛和牛✅ 和牛肩胛肉✅ 阿古豬梅肉片✅ 一口牛肉粒✅ 杭州黑魚片✅ 海鮮拼盤✅ 蝦滑✅ 西班牙五花肉片✅昆布漬雞肉(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $480♥️

꧁☬小編食左咩☬꧂
黑毛和牛放題