2023-03-25 72 views
嚟到潮流集中地旺角梗係要去搵好西食下 行街經過朗豪坊見到有間韓燒🇰🇷佢啲裝修勁似實驗室打卡一流📸入左去仲有係90分鐘任食燒肉放題!!入到去坐底已經為我地送上牛肉拼盤!俾我地試邊個部位好味 再任點唔嬲🤣呢次我地叫左嘅係Supreme Set🙆🏻‍♂️已經有哂唔同部位嘅牛肉例如牛肩、安格斯一口牛、韓式梨汁牛五花等等🥰,又有唔同部位嘅豬又例如有韓式豬五花、柚子豬頸肉等等🥰其餘嘅又海鮮🙆🏻‍♂️廣島蠔、原隻蜆、🦐🦐等等....食得多肉都可以燒下茄子🍆、菇、翠肉瓜同埋🌽🌽另外,最好嘅係除左紫菜醬油飯!仲有肉醬意粉🤣特飲方面有士多啤梨、熱情果、青蘋果、青檸、西柚、菠蘿梳打!每種口味都非常清新!可樂都有分Normal同Zero版本🥰

入左去仲有係90分鐘任食燒肉放題!!