2024-08-13
旺角高質韓燒 幫埋你燒 呢間韓燒店 以炭火燒烤做賣點 燒肉用鐵板燒 燒鰻魚係用網 都幾講究 而且仲有專人幫我哋燒 服務認真到位🥰🥰 ✨壽喜燒和牛三筋肉$225有靚女幫我哋燒 每一塊都有一碗蛋汁 點住食 中間仲包咗一粒飯團 三筋肉好高質 雪花均勻 好正😎 ✨韓國鰻魚 $280靚女好細心 慢慢幫我哋燒 確保唔會太燶 服務真係超好 辛苦晒你啦😍 鰻魚好厚肉 好新鮮 燒到焦香 好好食😋 ✨最上等牛肋骨$308介曬花 再幫我哋剪開先燒 肉質鮮嫩多汁 😋 ✨原味韓式炸雞(半份) $128炸雞醃得好入味 炸得好酥脆 👍 ✨雪梨水冷麵 $95韓式有青瓜絲 長長薄薄的漬蘿蔔片 間住食 好好味🥰 ✨青瓜青檸梳打$42味道清淡 清爽涼快 連青瓜都食埋😎✨柚子檸檬梳打水$42淡淡柚子味 好清新😌 宜家至31號 六週年慶典6重賞 有六款優惠 可以了解一下🥰 整體嚟講 食材高質 貼心服務 地點方便😍😍 🎈柞木炭家 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 5樓501號舖 #thecharcoalroomhk
旺角高質韓燒 幫埋你燒
✨柚子檸檬梳打水$42
淡淡柚子味 好清新😌
宜家至31號 六週年慶典6重賞 有六款優惠 可以了解一下🥰
整體嚟講 食材高質 貼心服務 地點方便😍😍
🎈柞木炭家 (旺角)
#thecharcoalroomhk