2023-10-23
🚨旺角鬧市中居高臨下嘅靚景酒吧餐廳🚨‼️1️⃣服務質素良好(主動親切)💯由於太晏食lunch,結果唔係好想食太多,所以我哋叫咗個一人set share。有啲餐廳見到你哋兩個人share一個,可能會西西地面,但呢間餐廳個侍應反而好細心咁問你:個湯一係我幫你哋分兩碗,等你哋容易啲分啊!真係好體貼嘅侍應💕💕.過程中亦有好主動咁過嚟同每枱客人傾下計,介紹下呢度睇到啲咩景啊~主動幫手斟水~各樣,真係好親切主動👍.2️⃣食物有水準💯我哋叫咗個1人set,再加咗三隻生蠔~包括以下:👉🏻頭盤沙律同凍豆腐👉🏻生蠔🦪x3 (好鮮甜😍)👉🏻湯、餐包(餐包微溫好正😍成日覺得有少少溫度嘅餐包係升華咗個西餐😂)👉🏻西冷牛扒🥩(5成熟,肉質鮮嫩多汁。另外,個侍應好好,本身我想叫7成,但佢建議5成可能肉質好啲,就話試下5成先,想熟啲可以再幫我哋處理。好體貼👍)👉🏻芝麻奶凍甜品🍨(好濃芝麻味,幾好食,同埋佢知道你係慶生好體貼咁幫你寫埋字。)👉🏻飲品.3️⃣環境有情調網上見到日景藍天白雲都好靚,又有居高臨下嘅感受。夜景就情調,一串串燈飾,閃閃發光💖,啱哂情侶/朋友慶生嚟。🥂本身無留意牆壁,臨走先發現,電梯位個牆上畫咗好大隻翅磅,侍應話
1️⃣服務質素良好(主動親切)💯
2️⃣食物有水準💯
我哋叫咗個1人set,再加咗三隻生蠔~
包括以下:
👉🏻頭盤沙律同凍豆腐
👉🏻生蠔🦪x3
(好鮮甜😍)
👉🏻湯、餐包
(餐包微溫好正😍成日覺得有少少溫度嘅餐包係升華咗個西餐😂)
👉🏻西冷牛扒🥩
👉🏻芝麻奶凍甜品🍨
👉🏻飲品
3️⃣環境有情調
本身無留意牆壁,臨走先發現,電梯位個牆上畫咗好大隻翅磅,侍應話俾哋聽佢係好多年前一個女仔用咗一段時間一手一腳畫出嚟。個翅磅同個鐵塔融為一體,好似一幅新嘅作品。🗼💖
4️⃣價錢💰
我哋用OpenRice 訂座,生日月有85折,埋單人均$300左右,價錢有啲貴,因為質素係返度👍