每次想食台灣火鍋,一定揀牛大人,放開食到飽!今日去咗旺角瓊華中心新開嘅分店,食物品質依然優秀,晚市仲有 Dryer’s 雪糕可以任食!✨ 澳洲極上和牛套餐選擇超豐富,牛羊豬雞各種魚類同海蝦任你揀,單牛肉都有七種選擇,可以滿足你對肥瘦嘅各種偏好🥰以下幾樣我食過嚟超級推薦:🐂 澳洲和牛M5牛肩捲澳洲和牛M5牛肩捲具有豐富嘅脂肪紋理同嫩滑嘅口感,肉質鮮嫩多汁,融化喺口中,牛肉味超香~🦐 海蝦個頭大,肉質飽滿,口感彈牙,而且富含蛋白質好健康,可以食出海嘅鮮甜味,我食咗十幾個!✨ 配菜台選擇豐富基本上你想到嘅都有,而且非常新鮮,好鍾意綠油油嘅茼蒿,同火鍋太搭啦!仲有滷牛肉飯食,感覺真係到咗台灣~✨ 任食 Dryer‘s 雪糕有開心果味,草莓味同朱古力味~盒裝同雪條都有,超級推薦開心果味,雪糕外面包住厚厚嘅朱古力脆皮,裡面雪糕嘅開心果味好濃郁,我超愛!

✨ 澳洲極上和牛套餐

🐂 澳洲和牛M5牛肩捲